Pljačka Centra za ekonomiku naštetila samo radnicima

Pljačka Centra za ekonomiku naštetila samo radnicima
Podeli:

Ako tonem ja, onda neka tonu svi zajedno samnom, bila je očigledna poruka onoga koji je opljačkao Cenatr za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“ u Leskovcu, mišljenja je jedan od radnika ove javne ustanove koji zahteva anonimnost.

U leskovačkoj policiji nam je potvrđeno da rade na ovom slučaju

Naime, Centar bi trebalo da bude ugašen, po preporuci DRI, do kraja godine, a većina radnika će najverovatnije ostati bez posla, dok će ostatak biti premešten u ostale kulturne i javne ustanove.

Ali sve to zavisi od volje gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića. I sada je neko napravio ovu glupost i on može da se naljuti i to s pravom, da kaže: šta radite tamo, bre?! Ljudi su uplašeni, a tu ima zaista dobrih i vrednih radnika“, objašnjavaju nam trenutnu atmosferu u ovoj ustanovi pred gašenjem.

Iz Centra za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“ u Leskovcu juče je nestala određena dokumentacija, a u sve se umešala i policija koja je izvršila uviđaj.

Ukraden je delovodnik, fleš memorija sa svim dokumentima o obrazovanju i registratori, međutim, kako nam je potrvđeno, rezervna fleš memorija sa svim dokumentima postoji, tako da nije učinjena velika šteta.

Predpostalja se da je do krađe došlo između 9 i 10:30 izjutra, dok je direktorka držala sastanak sa ostalim radnicima.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. miki stajkovce 15.09.2017., 13:51

    Ma kad budu krali dokumentaciju iz gradskih arhiva. Bice to zabavno, ali neznam kako ce slepera da uparkiraju.

  2. Ako sada policija i sudstvo dignu ruke onda ce to biti signal svima slicnima, po drugim ustanovama, da mogu slobodno da drpaju, niko ih nece juriti.

Comments are closed.