Počela prodaja karata za koncert Željka Joksimovića u Leskovcu

Počela prodaja karata za koncert Željka Joksimovića u Leskovcu
Podeli:

Ljubitelji pesama i muzike popularnog pevača Željka Joksimopvća već od danas mogu da nabave karte za njegov koncert u Leskovcu, u Info centru Turističke organizacije (TOL), a naredne nedelje i u pokretnom centru ispred robne kuće.

Na dan koncerta cena karata iznosiće 600 dinara

Koncert pod nazivom „Dva smo sveta“ održaće se 6. decembra u hali SRC Dubočica s početkom u 20 časova, a cene od 500 dinara po osobi su vrlo popularne, s obzirom da će Leskovčani biti u prilici da gledaju pravi spektakl na bini.

Reč je, naime, o balkanskoj turneji Željka Joksimovića sa još 22 muzičara na sceni i sa aranžmanom najpoznatijih folk, pop i rok pesama, kao i nekoliko pesama slavnog pevača.

Na spisku obrađenih pesama su, između ostalih i „Ja sam težak kao konj“ (Električni orgazam), „Jesen u mom sokaku“, „Vlajna“ (Predrag Živković Tozovac), „Suada“ (Plavi orkestar), „Dva sveta“ (Toma Zdravković), „Neko te ima noćas“ (Van Gog), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere „Zaboravljaš“, „Nije ljubav stvar“, „Ono naše što nekad bejaše“, „Michelle“.

Turneju organizuje Melos estrada iz Beograda, a u Leskovcu su organizatori Turistička organizacija uz pomoć grada.

  1. Ivanović

 


Podeli:
  1. Samo nikako da dovedete Baju Malog Knindzu, pa makar i u halu sportova da zapeva. Ja razmisljam dal da kupim karte za mene i zenu za Joksimovicev koncert.

Comments are closed.