Počelo krpljenje udarnih rupa, sledi rekonstrukcija nekoliko gradskih ulica

Novo lice dobiće Svetoilijska, Žikice Jovanovića Španca i nastavak Mlinske ulice
Počelo krpljenje udarnih rupa, sledi rekonstrukcija nekoliko gradskih ulica
Podeli:

Sanacija udarnih rupa na leskovačkim ulicama počela je danas i za tu namenu je iz gradske kase izdvojeno 30 miliona dinara.

Jaki mrazevi i sneg uništili su asfalt na većini saobraćajnica u gradu, a krpljenje je krenulo iz Ulice Dimitrija Tucovića.

Radimo na nekoliko lokacija u Leskovcu, krpimo udarne rupe, pošljunčavamo i saniramo putne objekte (zamena i ugradnja cevastih propusta)“, ističu u firmi „Trace PZP“, kojoj je povereno zimsko održavanje.

Preko 100 miliona dinara je u ovoj godini odvojeno za periodično održavanje lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica.

To podrazumeva presvlačenje i saniranje većih deonica. Tako će Svetoilijska, nastavak Mlinske i Ulica Žikice Jovanovića Španca u ovoj godini dobiti potpuno novi izgled“, najavljuje gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U planu je i rekonstrukcija saobraćajnica u centralnoj gradskoj zoni, na delu opštinskog puta kroz Bobište, Grajevce, Kutleš i na putu od Miroševca do Slavujevca.

Za održavanje puteva čiji su upravljači Mesne zajednice iz leskovačkog budžeta je u 2017. izdvojeno 23 miliona dinara.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Ponosni građanin 1. marta 2017., 6:28 pm

  U Leskovcu, zahvaljujući našem gradonačelniku, svake godine je sve manje rupa i ulice su u sve boljem stanju. Kada bude završeno krpljenje udarnih rupa i rekonstrukcija navedenih ulica, Leskovac će biti grad sa najsređenijim ulicama u celoj Srbiji.
  0  0
 2. Neko gazi blato i bare! 1. marta 2017., 10:06 pm

  I opet… Gde je tu naselje Anciki, koje je celo u blatu i rupama, u 21. veku i dalje bez asfalta??????
  Kada ce Anciki da dodje na red??
  0  0
 3. Voleo bih nekad u medijima da pročitam ili vidim vest da je ZAVRŠENO krpljene udarnih rupa. Ovo valjda predstavlja redovno održavanje svake godine, i nije nikakav uspeh ili neuspeh bilo koga. Na stranu to što se kod nas polovično radi, pa su rupe na kolovozu zakrpljene po principu „drži bure vodu dok majstori odu“. E, to je tema za novinarsko pisanje, slikanje, a ne počektak redovnog (plaćenog) posla. Osim ako niste postali oglasna tabla vlasti, kao neki dtrugi mediji.
  Ovo izgleda kao da ste, recimo, objavili da su posle kolektivnog odmora radnicu I smene počeli svoj posao u nekom preduzeću …

  p.s. Pravim zbirku mojih (ne)objavljanih komentara …
  0  0
 4. hvala za oojavu komentara
  0  0

Comments are closed.