Pocepan Vučićev bilbord u Grdelici

Pocepan Vučićev bilbord u Grdelici
Podeli:

GRDELICA – U toku noći izmedju utorka i srede nepoznati počinioci oštetili su bilbord na prostorijama Srpske napredne stranke u Grdelici, saopšteno je u ovoj stranci.

Na bilbordima je fotografija lidera SNS-a i premijer Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i leskovačkog vođe naprednjaka i prvog čoveka Leskovca Goran Cvetanovića.

U Mesnom odbor SNS-a sumnjaju da je ovaj čin politički motivisan.

Bilbord je pre neki dan postavljen na zgradi Mesne zajednice čija se fasada renovira, a u kojoj su i prostorije SNS-a i drugih politučkih stranaka u Grdelici.

bilbord 2

„Osuđujemo ovaj napad,  kao što to činimo svaki put kada se, nad bilo kim, dogodi političko nasilje“, ističe se u saopštenju za javnost grdeličkih naprednjaka.

Oni apeluju na sve građane da svoje političko mišljenje iznesu na izborima koji slede i „da se suzdrže od destruktivnog ponašanja, mržnje, primitivizma i vandalizma“.

(Kraj) dum


Podeli:
 1. 1.Sta ce bilbord na ustanovi koja je vlasnistvo svih gradjana i gde je kancelarija mesne zajednice?
  2.Vi nekome da kazete da je politicki motivisano?Vi koji ne prezate ni od cega?Vi koji ….?
  0  0
 2. Pre svega to nisu prostorije SNS-a već čeoni zid zgrade Mesne zajednice, eksterijer. Mesna zajednica pripada svim građanima, a ne SNS-u. Sam čin postavljanja bilborda je provokacija građana koji drugačije misle i diskriminacija. Neka i naprednjaci svoje političko mišljenje iznesu na izborima, a do tada mogu promo materijal da stavljaju na svojim kućama. Uostalom, ovo im je bio pogrešan potez – iritirajući.
  0  0
 3. Nije pocepan nego je los materijal pa ispucao na suncu. Isto se desavalo sa svime sto su do sad uradili pa nije bilo tolike drame. Kad dune vetar padne krov, kad padne kisa pojave se rupe na asvaltu, kad prodju izbori zaborave sta su obecali…
  0  0
 4. leleee sg ce pa dezuramo kod bilbordi
  0  0
 5. Ako je pocepan..podrzavam akciju cepanja !!!
  0  0
 6. bice i oni pocepani na izborima!
  0  0
 7. Pa koje ste vi mislili_? Da ga neće icepe?
  0  0
 8. gde je slika pocepanog bilborda? cista laz!!!
  0  0

Comments are closed.