Podrška Vučiću u Pirotskom okrugu

Podrška Vučiću u Pirotskom okrugu
Podeli:

Opštinski odbor SNS -a u Beloj Palanci, doneo je odluku da prihvati predlog predsedništva SNS-a da predsednik stranke Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.

Prema rečima predsednika OO SNS-a u Beloj Palanci i predsednika opštine Gorana Miljkovića, odluka belopalanačkog odbora je bila jednoglasna.

Predsednik OO SNS-a u Babušnici, Dragan Vidanović, aktuelni predsednik opštine je izjavio da je i ovaj Odbor jednoglasno doneo odluku da podrži kandidaturu predsednika stranke Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Predsednik OO SNS-a u Dimitrovgradu i predsednik ove opštine Vladica Dimitrov, izjavio je da su na sinoćnjoj sednici članovi Odbora, takodje jednoglasno doneli odluku o podršci Aleksandru Vučiću, kandidatu ove stranke za predsednika Srbije.

Gradski odbor Ujedinjene seljačke stranke u Pirotu, daje punu podršku Aleksandru Vučiću, kandidaturi za predsednika Srbije. Predsednik Gradskog odbora Slavoljub Tošić je izjavio da su svi članovi GO Ujedinjene seljačke stranke jednoglasni u ovoj odluci.

(Kraj)

 


Podeli:
 1. A gde je-SPS(jogurt),-URS(vlastic) ?
  0  0
  • Krajnje je vreme da posle izbora budu obrisana ova 2 lika i posalju se na odgovornost,a ima itekako ZASTO ?
   0   0
  • A onaj tkz istoricar iz Tadiceve stranke vladica tosic umesto sto se mlati sa fudbalom;prekogranicnim setnjama sa jogurtom,konobarem i vlasticem;vinijadom u selu;–neka da doprinos ako je istoricar PUBLIKACIJOM i predavanjima u vezi 100-godisnjice ustanka protiv BUGARSKE OKUPACIJE(toplicki ustanak,Kosta Vojinovic-Jablanica,Kursumlija….Pirot).
   0   0
 2. A ajmo malo o prevarama i mutnim radnama „gospodina“ Vidanovica u Babusnici.
  0  0

Comments are closed.