POKRET SOCIJALISTA Nije važna Vulinova tetka, već kauč Đelićeve tetke

POKRET SOCIJALISTA Nije važna Vulinova tetka, već kauč Đelićeve tetke
Podeli:

Stan u Beogradu Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista je kupio pre nego što je izabran na mesto ministra. Ko mu je pomogo i kako mu je pomogo kao građaninu Srbije nema nikakve veze sa zloupotrebom položaja ministra. Spinovanje stana kao nešto što je nezakonito i nemoralno od strane onih koji su do guše u zloupotrbama ne može da ih amnestira.

Ovako počinje saopštenje Gradskog odbora PS Leskovac, kao odgovor na današnje saopštenje Demokratske stranke povodom 5. oktobra, uz ocenu da se demokrate “nariču da nemamo svi tetke u Kanadi”,
navodi se dalje i zaključuje:

“A što se tiče šestog oktobra, da vam odgovorimo vašim rečnikom: Naš narod ima izreku da je lisica uginula od gladi dok je uporno pratila ovna misleći da tu ima dobar ručak”.

(Kraj)


Podeli:
 1. Božidare Vučkoviču, naš narod kaže i sledeće: Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Tvoj Vulin, tvoja Mira, tvoj Sloba, tvoja Gorica Popović, tvoj ministar za informisanje AV, tvoj Šešelj… i cela banda koja je rastgrla društvenu imovinu u strpala u svoje džepove, da se pokrijete ušima i da ćutite. Samo ti i tvoji da ne pričate o moralu i poštenju, vi koji ste menjali farbe od nacionalista do internacionalista pa do ratova sa celim svetom, vi što ste državu pojeli kroz hiper inflaciju, vi što prodadoste Kosovo i Metohiju zarad fotelje i ličnog bogaćenja, vi žto zapadu l…… d…..i sve što nam je sveto preostalo poklanjate opet zarad opstanak na vlasti, ma vi bre ćutite, ču,te!
  0  0
 2. 10 ili 20 % vlasnickog udela u Pinku? Da li je ovo laz jaca od tetkinog stana?
  0  0
 3. Bogami ovi su zreli za kauc.
  0  0
 4. Ajd da ove neko obavesti da je komunizam mrtav i na Kubi!
  0  0
 5. Djelić je dobio što je zaslužio a nadam se da će i Vulin. Na smetlište istorije.
  0  0

Comments are closed.