Pokvario se lift u Osmospratnici

Pokvario se lift u Osmospratnici
Podeli:

LESKOVAC – Lift u Osmospratnici u kojoj su smeštene gradske uprave i direkcije, pokvario se danas, pa su zaposleni i stranke prinuđeni da do odredišta savladaju uspon preko 100 do 200 stepenika.

Načelnik Uprave za opšte poslove Slobodan Milošević kaže da je serviser obavešten o kvaru i da će lift biti brzo popravljen.

“Reč je o jednom od najstarijih liftova u gradu s dnevnim opterećenjem od 2000 ljudi. Uprkos tome, veoma retko se kvari zato što je reč o dobroj proizvodnji i zato što se jednom godišnje vrši generalni servis”, objašnjava Milošević.

Ovaj lift održava leskovački serviser “Daka servis” koji je taj posao dobio na tenderu.

(Kraj)mil


Podeli:
 1. Sada će džabolebaroši da se malo znoje. Da se umaraju stranke i stranački zaposlenici i žuti i plavi i roze i tirkizni. Puna zgrada s naučnici a grad tone ko sneško belić aprila meseca. Pitanje je kako bre vas nije sramota? Narod vas plaća da ništa ne radite. Celu tu zgradu! Celu!

  • I ti si bio jedan od njih. I u samo jednom komentaru ih se 3 X odreče.

   • Nikad u nijednu stranku nisam kročio. Fora je u tome što se ne radi ili se radi a da se to nigde ne vidi. Eto kod mene u zgradi lift ne radi više od godinu dana. Treba da se uradi remont šina (oko 1000€) traži se da svako ponaosob plati. Zašto onda plaćamo održavanje? Kome da se obratimo, šta da radimo?

 2. Jedini koji je radio u toj zgradi bio je stari dobri lift.

 3. Svemirska policija 16. septembra 2015., 2:17 pm

  На тендеру! Па колико кошта одржавање лифта на годишњем нивоу с обзиром да се ретко квари и да се једном годишње врши генерални сервис? Зна се почев од колико динара се расписује тендер за јавну набавку мале вредности. Немогуће да је то толика цифра с обзиром на горе наведено.

 4. Прво зграда је неусловна за рад са странкама. Друго, лифт је исувише мали и не може да прими више од три-четири странке. Зато треба размислити о опцији да се са спољње стране зграде, пошто је то у самој згради немогуће због недостатка простора, монтира нови лифт са већом носивошћу како би се избегло чекање странака или пењање по степеништу, а што је врло напорно.

 5. Ih prava steta.Neka oni debeli i debele smrsaju malo…100-200 stepenika za cas se popnes….:-D

 6. Ajmo dijetalno…mrsavljenje sala natalozeno preletanjem iz sps 2000-ds.-dss i u sns…more i vodu bi im zatvorio…

Comments are closed.