Policajac PU u Leskovcu izvršio samoubistvo

Policajac PU u Leskovcu izvršio samoubistvo
Podeli:

LESKOVAC – Policajac Policijske uprave (PU) u Leskovcu Saša Živković (34) iz Vlasotinca izvršio je danas samoubistvo pošto je predhodno na kolovozu svojim automobilom „jugo“ teško povredio Tamaru Marinković (44) iz Leskovca.

Tragedija se dogodila oko 15,10 sati na Bulevaru Oslobođenja kod bivšeg restorana „Madera“, van pešačkog prelaza.

Policajac, za koga je agenciji „juGmedia“ rečeno da se nije nalazio na dužnosti, pucao je sebi u glavu u toku uviđaja, na očigled svojih kolega i okupljenih posmtarača, ali i ekipe lokalne Televizije Leskovac.

„Slika u centru Leskovca, koja je mogla da se vidi, podseća na američke filmove. To je bio strašan prizor. Snimali smo saobraćajnu nesreću, a ispostavilo da smo snimili i samoubistvo“, ispričala je očevidac događaja novinarka TV Leskovac Danijela Mikić.

Policajac je izvršio samoubistvo službenim pištoljem u policijskom automobilu, gde su ga kolege smestile kako bi ogradile prostor na kome se desila saobraćajna nesreća.

„Rekao sam mu da sedi tu i da se smiri. Kad sam okrenuo leđa, čuo sam repetiranje pištolja, u deliću sekunde shvatio šta će se desiti, skočio sam ka kolima, ali, bilo je kasno“, ispričao je „juGmedii“ vidno potrešen jedan saobraćajni policajac.

Živković je prebačen u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu, ali lekari su samo konstatovali smrt.

Isti lekari primili su i povređenu ženu, ali njene povrede su bile opasne po život, pa su je upućena na neurohirušku kliniku u Kliničkom centru u Nišu.

Živković je prošle godine iz Vlasotinca prebačen u Leskovac i radio je na poslovima vođe sektora Severne policijske stanice.

(Kraj)

 

(Kraj)


Podeli: