Policajac usmrtio staricu

Policajac usmrtio staricu
Podeli:

Osamdesetosmogodišnja Stojanka Mitić iz Gornjeg Stopanja preminula je na licu mesta u centru ovog sela nakon što je pregazio automobil.

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je starica pokušala da pređe ulicu, a u nju je udario vozač automobila marke „Nisan“ za kog očevici kažu da se kretao velikom brzinom iz pravca Leskovca.

Nezvanično saznajemo da je vozač policajac iz ovog sela, ali nam tu informaciju nije potvrdio ni demantovao portparol PU Leskovac Boban Zdravković i pored obećanja da će sa tim podacima još sinoć izaći u javnost.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Zašto kad neko ima veze sa zakonom, a krivac je u nesreći, nikada se ne potvrđuje koja je to osoba,da bi na kraju Boban Zdravković sve zataškao, a krivac prosao sa novcanom kaznom. A svi meštani znaju ko je policajac i da je prosle godine isto izazvao sudar u Vaskovo naselje i tada udario biciklistu i naneo mu teške telesne povrede.

  2. U saobracaju smo svi isti, kakve veze ima zanimanje, jedino zarad ekskluzivnosti. Svaka saobracajna nezgoda je ucinjena iz nehata, da nema nehata bilo bi drugacije kvalifikovano, a tezinu kazne odredjuje sud, u vecini slucajeva je otezavajuca okolnost biti policajac.

    • sta bi bilo da je to ucinio gradjanin apsa odma i tu je problem zakon ne vazi za sve samo za sirotinju

  3. http://jugmedia.rs/srbija-se-jos-seca-izbeglica-sa-kosova-dodeljuje-skromnu-pomoc/ pa bili ste kod njegove porodice u reportaži. drzava njima pomogla

Comments are closed.