Policija uzalud čeka protestante

Policija uzalud čeka protestante
Podeli:

Šesti dan najavljivanih protesta zbog cene goriva na jugu Srbije prošao je bez protestanata.

U Nišu su okupljanja prestala još pre par dana, u Vranju juče, a u Leskovcu je dvadesetak ljudi prethodnog dana blokiralo deo Bulevara oslobođenja.

Iako su protesti najavljivani preko društvenih mreža i za danas u 17 časova, u gradu na Veternici protestante još uvek očekuju samo policajci.


Podeli:
Označen sa
 1. Normalno. U 17h počinje svetsko prvenstvo, ko je lud da protestuje?

  14
  2
 2. S obzirom da su protestanti, zašto ih ne potražite u Protestantskoj crkvi?

  12
 3. Koliko je ovo smešno! Pa naravno da nema protesta jer cena goriva nine visoka i još uvek je na nivou koji je više nego dostupan našem standardu.

  2
  26
  • Neke želje se nekad i ostvare 14. juna 2018., 11:15 pm

   Koliko bih voleo da te sretnem negde u mraku, verovatno bih se prepao a onda i refleksno odreagovao…

   9
   3
  • Ponosni Građanin 14. juna 2018., 11:16 pm

   Cena goriva je previsoka, jer za moje svakodnevne auto promenade od San Marka preko Bele Nele do Bavke i drugih eksluzivnih lokacija, dobar deo mog kućnog budžeta potroši se na gorivo. Još kada uzmem u obzir da često u noćnim satima i u zoru razvozim kolege iz kabineta, troškovi postaju nepodnošljivi. Uz svo moje dužno poštovanje prema našem predsedniku Vučiću, vizionaru kakvog Srbija u svojoj istoriji nije imala, ja sam primoran da makar ovde na portalu protestujem. Molim stranačke kolege za razumevanje, mada znam da će me razumeti. Jer, ako smo braća – kese nam nisu sestre.

   9
   6
  • Uvek kada vidim komentar ovoga pod raznim ukradenim nadimcima ali prepoznatljivog neditupavnog arhibota pomislim da bi ga trebalo tankom stranom tastature tući po prstima dok ne pukne i jedno i drugo, a onda bacati razlupanu tastaturu i onda mu tankom stranom monitora olupavati čelo i potiljak naizmenično, forhend, bekhend, forhend, bekhend .. .

 4. Rešenje zamalinare i poskupljenje goriva: Malinari dapočnu da proizvode biodizel odsvojih malina.

 5. E jadna li si opozicijo.. ma tako nam i treba kad nismo istrajni.. tresla se gora rodio se mis.. tolko mu bese od protesti

Comments are closed.