Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana

Policija zaplenila 440 kilograma rezanog duvana
Podeli:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u dve odvojene akcije, zaplenili su oko 440 kilograma rezanog duvana, i uhapsili jednu osobu a protiv jedne podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su nedozvoljeno trgovale akciznim  proizvodima.
U saopštenju Policijske uprave Niš navodi se da je policija u „golfu“ kojim je upravljao N. D. (26) iz Bogatića, a koji je zaustavljen u blizini izlaza sa auto-puta za Aleksinačke rudnike, pronašla 12 džakova sa 241 kilogram rezanog duvana.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

U drugoj akciji, policija je kod naplatne rampe „Nais“, u „citroenu“ kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz okoline Bogatića, pronašla 40 džakova sa oko 200 kilograma rezanog duvana.

Protiv osumnjičenog je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneta krivična prijava u redovnom postupku, ali je sproveden u Kazeneno-popravni zavod u Šapcu pošto su za njim od ranije bile raspisane dve poternice.

B.Ljubisavljević


Podeli: