POPUST! „Sani Optik“ Leskovac – svečano otvaranje 3.maja

POPUST! „Sani Optik“ Leskovac – svečano otvaranje 3.maja
Podeli:

Savremeni Centar za korekciju vida i sluha kompanije “Sani Optik” u Leskovcu biće otvoren 3. maja.

Ovo je drugo po redu prodajno mesto u Leskovcu, u kojem već nekoliko meseci uspešno posluje Centar za korekciju sluha

Novo prodajno mesto na adresi Bulevar oslobođenja br. 137 građanima nudi upoznavanje sa kvalitetom ponude proizvoda i usluga, kao i brojne pogodnosti povodom otvaranja.

Asortiman dioptrijskih okvira i naočara za sunce obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma,  Moschino, Replay,  Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Salvatore Ferragamo, Valentino, Missoni i druge moderne i interesantne dioptrijske i naočare za sunce u ponudi prate modne trendove i ispunjavaju visoke standarde kvaliteta.

Ponuda dioptrijskih stakala različitih proizvođača dopunjena je asortimanom kontaktnih sočiva svih vrsta i pratećim priborom.

Za sve sugrađane koji imaju problema sa sluhom u Centru za korekciju sluha „Sani Optik“ nudi savremena tehnološka rešenja slušnih aparata.

Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “Sani Optik” posluje u 35 gradova u Srbiji i dva u Republici Srpskoj,  kroz mrežu od 45 specijalizovanih prodavnica za promet medicinskim sredstvima na malo.

Iskustvo i tradicija višedecenijskog poslovanja na domaćem tržištu nalažu  da kontinuirano održavamo kvalitet proizvoda i usluga. Redovno proširujemo naš asortiman novim brendovima okvira u skladu sa savremenim modnim trendovima, kao i dioptrijskih sočiva i slušnih aparata.

Usluge ugradnje dioptrijskih stakala u okvire, podešavanja slušnih aparata, preporuke odgovarajućeg modela dioptrijskih ili naočara za sunce stalno se unapređuju praćenjem najviših evropskih i svetskih standarda. Briga  o zdravlju i stilu naših klijenata je prioritet poslovanja; stoga smo i kreirali savremen prodajni koncept  sa ciljem da im svaki boravak u “Sani Optik”-u donese prijatno iskustvo”, ističe Vesna Stojaković, direktor Sektora marketinga i prodaje „Sani-Group”, poslovnog sistema u okviru kog posluje i “Sani Optik”.

Povodom otvaranja  prodajnog mesta u Leskovcu, kupce očekuju brojne pogodnosti:

  • 20% popusta na dioptrijske okvire i naočare za sunce
  • 10 % popusta na cene  slušnih aparata za gotovinska plaćanja,
  • 10% popusta na cene kontaktnih sočiva i pratećeg materijala.

Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja „Sani Optik” će i na novom prodajnom mestu isporučivati  medicinska pomagala preko recepta osiguranicima u Leskovcu.

(Kraj)


Podeli: