Poreska uprava: BEZ TOLERANCIJE prema korupciji

Poreska uprava: BEZ TOLERANCIJE prema korupciji
Podeli:

Poreska uprava Srbije saopštila je danas, povodom vesti o pritvoru za poreske inspektore D.B. iz Leskovca i D.K. iz Zaječara, da ima nultu toleranciju prema svim vidovima korupcije i zloupotreba službenog položaja.

U saopštenju se navodi i to da  Poreska uprava u potpunosti podržava aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i drugih državnih organa.

Poreska uprava Republike Srbije ni ubuduće neće tolerisati bilo kakvu korupciju i kršenje zakona, a pogotovo ne u svojim redovima i nastaviće saradnju sa organima MUP u borbi protiv svih vrsta zloupotreba službenog položaja“, piše u saopštenju.

Prema navodima MUP, inspektorka se sumnjiči za krivično delo primanje mita, a ugostitelj Lj. M. za davanje mita. Inspektorka je navodno podmićena aranžmanom za letovanje u Grčkoj koje je koštalo 293.500 dinara, kako ne bi kontrolisala određene radnje.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. dali je Klempo peder 22. novembra 2017., 7:21 am

  To je potpuno uredu sto je inspektorka pritvorena, premda je ovo predstava pred izbore i niko nece odgovarati. Kad kazem izbori mislim i na beogradske i na parlamentarne koje ce sigurno biti. E sad dali treba osuditi A. Klempo Martinovica koji je na administrativnom odboru oduzeo tri minuta diskusije gospodinu Bosku Obradovicu. Dali Klempo treba da odgovara. Klempo spada u najpoznatije partijske prelwtace Srbije i setite se sta je sve govorio za Tomu Diplomu i Aleksandra, najboljeg studenta Vucica,

  • napred Bosko Obradovic 22. novembra 2017., 9:48 am

   Na toj sednici administrativnog odbora Martinovic, koji je svojevremeno izgovorio najvulgarnije reci za gospodara Vucica i Tomu Diplomu , koji se smatra za najozbiljnijeg partijskog preletaca, je: kaznio Balsu Bozovica (DS) 10% od plate, Radoslava Milojicica (DS) 10% od plate, Nemanju Sarovica (SRS)dva puta po 10% od plate i Boska Obradovica (Dveri) 50% od plate. Po poslovniku gospodin Bosko Obradovic je mogao da govori na toj sednici 10 minuta, ali bezobrazni Klempo Martinovic mu je iskljucio mikrofon u sedmom minutu. Neuroticni gospodar je naredio potpunu zabranu opozicionih lidera na TV sa nacionalnom frekvencijom, zabranio diskusiju u skupstini i skupstinskim odborima. Pa gradjani Srbije neznaju kako fizicki izgledaju pojedini opozicioni lideri. Totalitrni rezim Aleksandra Vucica je u panici. Aleksandar Vucic je i dalje predsednik SNS, a ne svih gradjana Srbije, posto je neuritican i nesme da bude pre svega covek kao Toma Nikolic. Obradoviceva jedina mana je nedostatak para.

   • Ružno je i primitivno rugati se nečijem fizičkom izgledu. Protestuje se protiv čoveka i njegovih (ne)dela, a ne protiv nečijih ušiju, nosa, x noga, visine…SNS i Martinović su najveća izdajnička …ra, ali nikad ljudi neće postati ni od ovih neoljotićevaca čije primitivne postupke odobrava prosta masa. Muka mi je od Obradovića, pa taj čovek po svojim ljudskim i intelektualnim kvalitetima ne zaslužuje ni ovce da čuva, a kamo li da sutra vodi državu! Crno je, crno, ali nam se izgleda još crnje piše!

 2. Па то и још горе ствари ради 90% инспектора. И врапци на грани знају ко су они али изгледа само да “не знају“ они који треба то да знају. Ово се односи на све инспекције у Граду, и општинске и републичке. А што је најгоре они то раде чак и јавно, не плаше се јер сматрају да је то нормално.

  • na vlasti su losi djaci i pederi 22. novembra 2017., 10:26 am

   Pa to vam kazem: to je vlast Aleksandra, princa od Bugojana, Vucica. Pa viditeli na kinezi ne izdaju fiskalne racune. Placaju reket inspektorima. Ovo je potpuna anarhija, bosansko- pederski lobi radi sve i svasta u Srbiji. El moze li neko da zamisli da je JP Pijace u Leskovcu gubitas. Da je JP Dom Leskovac bez evidencije objekata sa kojima raspolaze.

  • Када би похапсили све корумпиране инспекторе и осталу багру мали број људи би остао да ради јер би већина завршила у затвору.

   • Леноксе Праведниче 22. novembra 2017., 2:50 pm

    Кад би Врховно Божанство решило да потамани зло, корупцију, притворност, улизице, покварењаштво…Остао би само ти у Лесковцу?

  • Пошто не би имало довољно места у затворима треба искористити напуштене војне касарне за смештај корумпираних скотова.

   • martinovic radikal 22. novembra 2017., 1:23 pm

    Ostaje tu problem njihove ishrane. To kosta, pa bi njihovu imovinu trebalo na dobos i iz tih para finansirati hranu. Nema nista gospodo. Ovo su samo predstave pred parlamentarne i beogradske izbore.

   • Daj bre ne …ite više. Jel se i 2000 pričalo kako će svi ići u zatvor a ispade da dođoše na vlast lopovi mnogo nepošeniji i profesionalniji od prethodnika.

  • А када ће и да ли ће доћи на ред нека крупна риба у Лесковцу. А има их има и то доста. А они као подржавају борбу против корупције и криминала. Да пукнеш од муке. Па у овом граду сви знају ко су прави криминалци, ко су криминалци политичари,ко су лопови по државним установама, ко су обични лопови – шанери и остала марва.

Comments are closed.