Poreska uprava: BEZ TOLERANCIJE prema korupciji

Poreska uprava: BEZ TOLERANCIJE prema korupciji
Podeli:

Poreska uprava Srbije saopštila je danas, povodom vesti o pritvoru za poreske inspektore D.B. iz Leskovca i D.K. iz Zaječara, da ima nultu toleranciju prema svim vidovima korupcije i zloupotreba službenog položaja.

U saopštenju se navodi i to da  Poreska uprava u potpunosti podržava aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i drugih državnih organa.

Poreska uprava Republike Srbije ni ubuduće neće tolerisati bilo kakvu korupciju i kršenje zakona, a pogotovo ne u svojim redovima i nastaviće saradnju sa organima MUP u borbi protiv svih vrsta zloupotreba službenog položaja“, piše u saopštenju.

Prema navodima MUP, inspektorka se sumnjiči za krivično delo primanje mita, a ugostitelj Lj. M. za davanje mita. Inspektorka je navodno podmićena aranžmanom za letovanje u Grčkoj koje je koštalo 293.500 dinara, kako ne bi kontrolisala određene radnje.

Dragan Marinković


Podeli:

To je potpuno uredu sto je inspektorka pritvorena, premda je ovo predstava pred izbore i niko nece odgovarati. Kad kazem izbori mislim i na beogradske i na parlamentarne koje ce sigurno biti. E sad dali treba osuditi A. Klempo Martinovica koji je na administrativnom odboru oduzeo tri minuta diskusije gospodinu Bosku Obradovicu. Dali Klempo treba da odgovara. Klempo spada u najpoznatije partijske prelwtace Srbije i setite se sta je sve govorio za Tomu Diplomu i Aleksandra, najboljeg studenta Vucica,

napred Bosko Obradovic
Na toj sednici administrativnog odbora Martinovic, koji je svojevremeno izgovorio najvulgarnije reci za gospodara Vucica i Tomu Diplomu , koji se smatra za najozbiljnijeg partijskog preletaca, je: kaznio Balsu Bozovica (DS) 10% od plate, Radoslava Milojicica (DS) 10% od plate, Nemanju Sarovica (SRS)dva puta po 10% od plate i Boska Obradovica (Dveri) 50% od plate. Po poslovniku gospodin Bosko Obradovic je mogao da govori na toj sednici 10 minuta, ali bezobrazni Klempo Martinovic mu je iskljucio mikrofon u sedmom minutu. Neuroticni gospodar je naredio potpunu zabranu opozicionih lidera na TV sa nacionalnom frekvencijom, zabranio diskusiju u skupstini i skupstinskim odborima.… Opširnije »

Ružno je i primitivno rugati se nečijem fizičkom izgledu. Protestuje se protiv čoveka i njegovih (ne)dela, a ne protiv nečijih ušiju, nosa, x noga, visine…SNS i Martinović su najveća izdajnička …ra, ali nikad ljudi neće postati ni od ovih neoljotićevaca čije primitivne postupke odobrava prosta masa. Muka mi je od Obradovića, pa taj čovek po svojim ljudskim i intelektualnim kvalitetima ne zaslužuje ni ovce da čuva, a kamo li da sutra vodi državu! Crno je, crno, ali nam se izgleda još crnje piše!

Па то и још горе ствари ради 90% инспектора. И врапци на грани знају ко су они али изгледа само да “не знају“ они који треба то да знају. Ово се односи на све инспекције у Граду, и општинске и републичке. А што је најгоре они то раде чак и јавно, не плаше се јер сматрају да је то нормално.

А када ће и да ли ће доћи на ред нека крупна риба у Лесковцу. А има их има и то доста. А они као подржавају борбу против корупције и криминала. Да пукнеш од муке. Па у овом граду сви знају ко су прави криминалци, ко су криминалци политичари,ко су лопови по државним установама, ко су обични лопови – шанери и остала марва.

„O kad će doći dan da sletim u Džapan…“

Пошто не би имало довољно места у затворима треба искористити напуштене војне касарне за смештај корумпираних скотова.

Daj bre ne …ite više. Jel se i 2000 pričalo kako će svi ići u zatvor a ispade da dođoše na vlast lopovi mnogo nepošeniji i profesionalniji od prethodnika.

Ostaje tu problem njihove ishrane. To kosta, pa bi njihovu imovinu trebalo na dobos i iz tih para finansirati hranu. Nema nista gospodo. Ovo su samo predstave pred parlamentarne i beogradske izbore.

Када би похапсили све корумпиране инспекторе и осталу багру мали број људи би остао да ради јер би већина завршила у затвору.

Леноксе Праведниче

Кад би Врховно Божанство решило да потамани зло, корупцију, притворност, улизице, покварењаштво…Остао би само ти у Лесковцу?

na vlasti su losi djaci i pederi

Pa to vam kazem: to je vlast Aleksandra, princa od Bugojana, Vucica. Pa viditeli na kinezi ne izdaju fiskalne racune. Placaju reket inspektorima. Ovo je potpuna anarhija, bosansko- pederski lobi radi sve i svasta u Srbiji. El moze li neko da zamisli da je JP Pijace u Leskovcu gubitas. Da je JP Dom Leskovac bez evidencije objekata sa kojima raspolaze.