Posvađali se na sred ulice, a onda je jedan izvadio nož

Posvađali se na sred ulice, a onda je jedan izvadio nož
Podeli:

Dvojica Nišlija starih 37 i 33 godine povređeni su u uličnoj tuči na Trgu 14. oktobar u centru Niša u kojoj je korišćen i nož, nanesene su i povrede.

Zahvaljujući brzoj intervenciji niške policije oni su privedeni, a sprečena je eskalacija sukoba i daleko teže posledice.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba je došlo ispred obližnje Saborne crkve oko 11 časova nakon rasprave dvojice muškaraca od kojih je mlađi bio u društvu žene stare 40 godina.

„Oni su se svi posvađali nakon čega je mlađi udario starijeg i naneo mu nekakvu posekotinu ispod temena, na delu iza levog uveta. Ovaj je uzvratio da bi se odbranio u nožem ubo napadača u rame, a nakon toga se odmah dao u beg. Uspeo je da utrči u zgradu pošte na Margeru i da zadrži vrata, dok su ubodeni i devojka krenuli za njim“,  kaže naš izvor Blica

Prema rečima očevidaca, radnici pošte odmah su alarmirali policiju, a radnik obezbeđenja nije dozvolio muškarcu i devojici koji su bili ispred pošte da uđu.

„Devojka je vikala i psovala. Nisu mogli da uđu na vrata i ko zna šta bi bil da policija nije doletela ekspresno i sve ih pohvatala na licu mesta. Obavili su odmah sa njima razgovor kako bi utvrdili šta se desilo a u međuvremenu je došla i Hitna pomoć koja je ukazala pomoć povređenima. Onda su svi privedeni u policiju“, kaže jedan od očevidaca.

(kraj)


Podeli: