Potpisana dva koaliciona sporazuma za lokalne izbore

Potpisana  dva koaliciona sporazuma za lokalne izbore
Podeli:

PIROT – Koalicione sporazume o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima potpisali su predsednici pirotske Demokratske stranke (DS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Goran Stamenković i Batica Aleksić. Drugi sporazum potpisali su partneri sa liste koja će se zvati  ‘’Vladan Vasić Koalicija za Pirot, Ujedinjeni regioni Srbije’ I to lider KZP Vladan Vasić,  Branislav Kostić iz G 17 plus i predsednik pirotskog  Srpskog pokreta obnove (SPO) Boban Tolić.

Nosilac liste DS –SDPS biće hirurg u pirotskoj Opštoj bolnici Srdjan Denčić.

‘’Spremni smo da saradjujemo sa svim strankama koje dele principe naše stranke a to je evropski put Srbije’, rekao je  na konferenciji za novinare predsednik pirotskih demokrata Goran Stamenković dok je predsednik SDPS Batica Aleksić istakao da je DS prirodni partner SDPS i da su zadovoljni odredbama sporazuma koji predvidja da SDPS ima šest kandidata za odbornika na listi od 56 kandidata. Očekuju da dobiju najmanje dva odbornika.

Nosilac liste ‘’ ‘’Vladan Vasić Koalicija za Pirot, Ujedinjeni regioni Srbije’’ je aktuelni predsednik opštine.

‘’Ekipa koja pobedjuje se ne menja i odlučili smo da nastupimo opet zajedno. Pre četiri godine ova lista je bila prva na glasačkom listiću i bili smo prvi na lokalnim izborima u Pirotu. Imamo isti cilj i sada’’, rekao je Vasić posle potpisaivanja sporazuma.

 

 

(kraj)


Podeli:
  1. FIJASKO I ODGOVORNOST 16.03.2012., 17:05

    2 najkorumpiranije grupacije u gradu iz straha od gubitka vlasti grabe da se prve prijave misleci da ce tako da zavaraju gladne i osiromasene glasace.Jedared su prosli,drugi put nece,jer sa njihovom vladavinom narod ce sve vise siromasiti,a oni se enormno bogatiti.Da imaju malo ljudskosti i obraza sa stopom nezaposlenosti od preko 50% za koju su najvise kumovali,ne treba da pomisle a ne da se ponovo kandiduju.Njih ceka FIJASKO na izborima,a zatim odgovornost za najgori istorijski period.Spisak „zasluznih“ za ovakvu katastrofu se nalazi u komentarima na portalu GRAD PIROT.

Comments are closed.