Poznati prestonički ugostiteljski brend I u Nišu

Poznati prestonički ugostiteljski brend I u Nišu
Podeli:

 

NIŠ – Niš je bogatiji za jedan novi restoran “Monument”  koji će raditi u sklopu Forum šoping centra.  Otvaranju su prisustvovale mnogobrojne zvanica iz sveta politike, kulture, sporta i privrede. Restoran „Monument je franšiza poznatog beogradskog restorana koji po izgledu i ponudi u potpunosti prati ostale restorane iz lanca. Ono po čemu će se razlikovati od beogradskih restorana jesu cene, prilagođene Nišu. “Monument” u Nišu imaće 25 zaposlenih, koji su prošli specijalnu obuku u café restoranima Monument u Beogradu.

Restoran se nalazi na prvom spratu šoping centra, na površini od 400 kvadrata sa 125 mesta za sedenje. Od marta meseca, u planu je i otvaranje letnje bašte sa dodatnim mestima.

Po rečima Jasenke Stekić, direktorke za korporativne komunikacije Fashion Companyja, već od narednog vikenda, svakog petka i subote, u restoranu Monjument biće organizovan bogat zabavni program, u kome će svako moći da pronađe ponešto za sebe. Bilo da je reč o večerima latino, grčke ili akustične muzike, modernih zvukova sa poznatim DJevima, promocije vina ili hrane.

– Koncept restorana “Monument”  je jasno isplaniran prema potrebama sredine, sa autentičnim jelovnikom, brzom i kvalitetnom uslugom, dobrom atmosferom i zabavom. Jelovnik restorana je zasnovan na izvornoj mediteranskoj kuhinji po čemu je restoran “Monument” poznat već više od 15 godina.  Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, kao i njihovom brzom termičkom obradom, dobijaju se jela bogata vitaminima i mineralima, čija se aroma pamti. Gosti restorana “Monument” imaće priliku svakodnevno da uživaju u velikom  izboru pasta, pica, jela od mesa, salata, ukusnim poslasticama, sjajnim vinima,  vrhunskoj usluzi i dobroj muzici, navela je direktorka Stekić.

Prvi restoran “Monument” nastao je 1995. godine  u Beogradu. Ime je dobio po Amamu Kneza Miloša, na čijim se temeljima nalazi, zvaničnog spomenika kulture grada Beograda, koji je obnovljen i restauriran.

Radno vreme niškog “Monumenta” biće kao i radno vreme Forum shopping centra – radnim danima i vikendom od 10 do 22 časa.


Podeli: