POŽURITE Ostalo još malo karata za Željkov koncert!

Podeli:

Po ceni od 500 dinara karte za koncert „Dva sveta“ Željka Joksimovića možete kupiti i u suvenirnici TOL-a u centru Leskovcam ispred Robne kuće, koja radi svakog dana do 20 časova.

Koncert će se održati u sredu 6. decembra u leskovačkoj Hali sportova

Prethodno su u rekordnom roku rasprodate ulaznice za beogradske koncerte, a Leskovčane očekuje koncert sa ovim zanimljivim konceptom, kaže sam Joksimović.

U repertoar smo uvrstili i neke nove pesme u odnosu na prošlu godinu, poput mojih numera ‘Milimetar’, ‘Ranjena zver’, ‘Balada’, ali biće još iznenađenja. Vidimo se na koncertima„, poručio je Željko.

Joksimović će izvesti pesme kao što su „Ja sam težak kao konj“ (Električni orgazam), „Jesen u mom sokaku“ i „Vlajna” (Predrag Živković Tozovac), „Suada“ (Plavi orkestar), „Dva sveta“ (Toma Zdravković), „Neko te ima noćas“ (Van Gogh), „Ne kuni me majko“ (Luis), dok će iz svog repertoara izdvojiti numere poput „Zaboravljaš“, „Leđa o leđa“, „Nije ljubav stvar“, „Ono naše što nekad bejaše“, „Michelle“ i mnoge druge.

Publiku očekuju nesvakidašnji muzičko scenski elementi na bini, uključujući i 44 muzičara koji će, uz Željka, da izvode neke od najvećih hitova sa ovih prostora.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Mickelodeon 29.11.2017., 15:31

    Evo sve čekaju ljudi u red za karte… fijasko u najavi…

    • Svi se secamo koncerta georgijeva i prazne hale pre dve god sada ipak mislim da ce karte ispoklanjati sns eliti i ostalima plivao je zeljko dobro i sa zutima i sa ovim sada koliko se secam

  2. The Lord of the Rings 30.11.2017., 08:23

    Željko svakako dobija novac jer će sve to Grad da plati, baš taj fiasko u najavi, a pored njega i mnogi drugi…..kad se budžetskim param razbacuju za takve nazovi pevače bez da iko pita mlade šta zaista žele onda je jasno da se tale…..i to dobro!

  3. Neka prodje koncert lepo, nemam nista protiv. Samo zameram lokalnoj vlasti i skolskoj upravi sto nije reagovala na reklamiranje koncerta po skolama. Ja znam za gimnaziju, moje dete mi je reklo. Pazite, molim vas, prekinu cas da bi se deca, po direktorkinom naredjenju, obavestila o koncertu i pravili spiskovi zainteresovanih. Jel ce tako i ako dovedu zvezde granda ili ucesnike nekog od kretenskih rijalitija. Uzas.

Comments are closed.