Milan Mitrović, golman Sileksa iz Kratova

Prebrodio povredu ahilove pete

Pamti se njegov uspeh kada je, braneći gol Morvca Oriona iz Mrštana za jedna minut odbranio dva penala na utakmici protiv Bežanije u Beogradu

Prebrodio povredu ahilove pete
Podeli:

Teža povreda ahilove tetive desne noge koju je Milan Mitrović doživeo na treningu pri kraju prošlog prvenstva je samo prošlost za ovog pouzdanog golmana Sileksa iz makedonskog grada Kratovo, koji zimsku pauzu provodi u krugu porodice sa suprugom Aleskadrom i sinom Matejom u rodnom Pertatu u opštini Lebane.

Povreda je zalečena ne osećam ništa i ona je za mene je samo jedna ružna prošlost na koju ne želim da se podsećam.  Sada je pauza i ovde u svom rodnom selu na igralištu Radničkog  sam počeo da individulano treniram po instukcijama koje sam dobio od kondicinog trenera mog kluba. Verujem da ću 9. janura, kada počinju pripreme, biti spreman za start jer nam već februara počinje prvenstvo Makedonije”, priča golman, koje u leskovačkom kraju upamćen po sjajnim odbranama.

Iako mu ugovor ističe u junu mesecu, golman iz Pertata je već potpisao novi dvogodišnji ugovor, ali je u međuvremenu dobio i konkurenciju – Nikolu Vujanca iz vranjskog Dinama.

Ko bude bolji braniće”, kaže.

FK Sileks je trenutno na petom mestu, iza  Pelistera, Rabotničkog, Vardara i Škendija, sa 2 do 3 boda razlike.

U klubu pored Mitrovića ima još igrača iz Srbije, pre svih Dušan Mladenović, Nemanja Ivanov, Igor Nedeljković, koji je najavio odlazak. Igrači iz Srbije imaju odličnu reputaciju.

Kratovo je grad rudnika i najveći izvor finansiranja kluba

Verujem u sebe i nadam se da ću ponovo biti onaj stari na golu Sileksa. Jedva čekam da stanem među stative i kvalitetnim odbranama ponovo zabavljam ljubitelje fudbala u Kratovu jer sam do povrede bio njihov ljubimac”, kaže Milan Mitrović, bivši golman MOrave Leskovac, Rad iz Beograda, Moravca iz Predejana, Radnika iz Surdulice i Morvaca Oriona – Leskovac , odakle je pre godinu i po dana otišao u Sileks.

Pamti se njegov uspeh kada je, braneći gol Morvca Oriona iz Mrštana za jedna minut odbranio dva penala na utakmici protiv Bežanije u Beogradu.

Vukašin Stevanović


Podeli:
 1. Čudo od golmana,nema boljeg na ovim prostorima.Šteta što ne brani u Srbiji.
  0  0
 2. Car,ljudina i golmančina.Najbolji Makedoniji.Samo da ga zdravlje posluži i biće onaj stari Buki.
  0  0
 3. Ko da se De Hea iz Chesterman povredio ili eventualno Nojer…sjajna sportska vest !!!
  0  0

Comments are closed.