Predrag Filipović na takmičenju u Slovačkoj

Predrag Filipović na takmičenju u Slovačkoj
Podeli:

VLASOTINCE – Reprezentativac Srbije i član atletskog kluba “Vlasotince“ Predrag Filipović takmičiće se u brzom hodanju na 20 kilometara na 35. jubilarnom hodačkom čelendžu u Didincima u Slovačkoj, koji će se održati sutra. 

“Nakon povratka sa uspešnih priprema u Turskoj ovo mu je prvo zvanično takmičenje na kome će testirati svoju psiho-fizičku spremu. U njegovoj trci će učestvovati i velikani ovog sporta i discipline, a između ostalih: Svetski prvak iz 2009. Eder Sančez i Omar Segura i svetski prvak iz 2013. Robert Hefernan. U društvu odabranih i naš Predrag će potražiti svoje mesto pod suncem, dati sve od sebe da postigne što bolji rezultat i uspešno reprezentuje Srbiju.“ – izjavio je predsednik kluba mr prof. Miloš Mitov.

“Takmičenje u Slovačkoj u mestu Dudince je tradicionalno i održava se dugi niz godina. Od prošle godine je dobio i najviši stepen IAAF čelendža. Na programu su sve olimpijske discipline u muškoj i ženskoj konkurenciji, a postoje i trke za buduće šampione tj. mlađih kategorija. U ovom mestu 90 km udaljenom od Budimpešte idem sa namerom da što više približim normi i na 20 km. Prva trka u sezoni i prvi pokazatelj na šta treba obratiti pažnju u nastavku sezone“ izjavio je Predrag Filipović.

(Kraj)


Podeli:
  1. Ovom mladiću je pukla patika na olimpijadi u Londonu, pa ako neko želi može pomoć i u opremi. Njemu sugurnost, sponzoru dobra reklama i ugled.

Comments are closed.