Prelet iz naprednjaka u URS

Prelet iz naprednjaka u URS
Podeli:

PROKUPLJE – Predstavnici tri mesna odbora prokupačkog SNS istupili su iz ove stranke i priključili se Grupi građana  „Za Prokuplje“ koja je deo prokupačkog URS. Oni tvrde da će njihovim stopama krenuti još 100 članova SNS.

Kao razlog za istupanje iz stranke Ivan Aleksić predsednik jednog od tri odbora naveo je nepristajanje da budu puko glasačko telo SNS.

„ Sekretaru stranke ukazivali smo na neispravnosti i kršenje statuta stranke. Taj razgovor je od nas tajno sniman, pa je nakon toga predsednik prokupačkog odbora SNS dr Darko Laketić protiv nas pokrenuo disciplinski postupak i tražio nam ostavke. To nas je duboko povredilo, jer ispada da su .lični interesi ono što je važno u stranci, kazao je Aleksić.

Predsednik prokupačkih naprednjaka SNS dr Darko Laketić odbacio je optužbe i pojasnio  da „nije reč o funkcionerima stranke, već o članovima koji su prodali svoju stranačku pripadnost za javne radove, a moral za evre“ .

 

(kraj)


Podeli:
  1. Propade SNS. Toliko o tome! Ha, ha, ha Pa vi bre niste stranka, nego strančica. Pobegoše vam svi, samo će da ostanu predsednik i potpredsednici!!!!!!!

  2. SNS u Prokuplju je prošlost. Daj bože da pređu cenzus. Srozali su se skroz na skroz

Comments are closed.