LED BILBORDI POSLE AUTOBUSA GRADSKOG PREVOZA NAJEFEKTNIJI REKLAMERI NA LOKALNOM NIVOU

PRESELILI TAJMS SKVER NA JUG SRBIJE: LED BILBORDI boje Leskovac u šareno!

Slede: radio stanice, internet portali, štampani mediji... Ovo su rezultati objedinjenih analiza velikih marketinških agencija Evrope i SAD-a
PRESELILI TAJMS SKVER NA JUG SRBIJE: LED BILBORDI boje Leskovac u šareno!
Podeli:

Mogla bi ovo da bude klasična reklama za firmu koja se bavi prodajom reklama na bilbordima ali je mnogo interesantnija činjenica da je Leskovcu ovako nešto stvarno trebalo, ističu u agenciji Brioni Lux Media koja je u centru grada postavila ekran od 12 kvadrata koji svakom zapadne za oko.

Bilbordi su uglavnom namenjeni vozačima, biciklistima, motoristima, ili pešacima. Sam bilbord neće povećati efekat kampanje ako je pogrešno odredjena lokacija

Ne samo kao mogućnost za oglašavanje što je vrlo važna potreba već i činjenica da je centru Leskovca ovaj bilbord dao potpuno novu sliku – sliku urbanog prostora.

Sve što je inovativno za naše okruženje,  uvek naiđe na dve krajnosti! Nema ravnodušnih! Dok će neko gledati na led bilbord negativno i smatrati da ne mora da „eksperimetniše“ u marketingu,  drugi žele da budu prvi, da budu vidjeni, da se zna ko  su, šta su, šta rade!  Ti drugi su zapravo prvi! Jer su već istražili, već znaju koliko efekta ima nešto što stalno skreće pažnju, menja sliku a na poziciji je koja ima frekvenciju od nekoliko stotina hiljada prolaznika svakodnevno. I to oni koji traže termin na bilbordu odlično znaju i ne gube vreme“, ističu u agenciji Brioni Lux Media.

Tvrde da su čitavoj ideji pristupili vrlo studiozno: od pozicije bilborda, efekta na gradjane, načina izrade reklame, isticanja suštine, do cene reklamiranja kao vrlo važnog detalja.

Ovo je Jug Srbije a svi smo svesni standarda i borbe za opstanak preduzetnika. Oni imaju  istu ako ne i veću potrebu za reklamom. Upravo iz tog razloga ne možemo da cene na našim bilbordima uskladimo sa drugim većim gradovima. Dobit jeste manja, posao veći ali, tako smo odlučili. Približavamo jedne drugima, korisnike proizvodjačima i pružaocima usluga.  Da svi radimo i vidimo efekte tih naših napora“, iskreni su.

Namera im je da objedine usluge iz oblasti marketinga, bilo da se radi o kreiranju reklamne kampanje, usluge istraživanja tržista na lokalnom nivou kao i sprovođenje aktivnosti unpređenja prodaje u skladu sa potrebama klijenata.

Dok pripremamo montažu još jednog led ekrana u Leskovcu, dva u Nišu, zatim i u Vranju, skrećemo pažnju na činjenicu da nema dobrog plasmana bez kvalitetne i pametne prezentacije“, zaključuju zaposleni u agenciji Brioni Lux Media.

Agencija Brioni Lux media bavi se pružanjem marketing usluga sa vizijom  da bude lider u tom sektoru na tržištu Južne Srbije. Sedište im je u Bunatovačkoj 5/7 u Leskovcu, a možete ih dobiti na telefon 016/601-736 ili 065/82-88-200.

Dragan Marinković

 


Podeli:
  1. lepa korisna i pametna ideja za nas privatnike
    svaka cast

  2. Могли би понекад да пусте и неки “ цртани “ филм!

Comments are closed.