PRESUDA Zbog ubistva majke 14 godina zatvora

PRESUDA Zbog ubistva majke 14 godina zatvora
Podeli:

Tridesetšestogodišnji Čedomir Vasev iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada, osuđen je na 14 godina zatvora, zbog svirepog ubistva pedesetosmogodišnje, potvrdilo je Krivično veće Višeg suda u Vranju.

Predsednica Višeg suda Dragana llić Marković izjavila je za Alo da su prvostepenoj nepravosnažnoj presudi prethodila četiri ročišta, i da je Čedomir Vasev krivično delo ubistva počinio je u stanju uračunljivosti.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić saopštila je da je okrivljeni nožem iskasapio majku u dvorištu porodične kuće.

Bivši kamarat Rudnika olova i cinka u Karamanici kod Bosilegrada je nakon verbalnog sukoba u romskoj mahali Laloš majku ubio sa više udaraca nožem u leđa 12. septembra u 8 sati.

Vasev je kobnog jutra sustigao majku Vericu, uhvatio je za prednji deo dukserice i iz zadnjeg džepa pantalona izvukao kuhinjski nož.

Sečivom dužine 12 centimetara ubica je sa 12 uboda usmrtio majku, koja je izdahnula na mestu zločina.

Prema svedočenju komšija, majka i sin često su se svađali zbog neraščišćenih imovinskih odnosa. Okrivljeni je gradio kuću za sebe, suprugu i dvoje dece. Uprkos čestim zađevicama i žestokim svađama zbog novca, ništa nije nagoveštavalo da će sin monstruozno da liši života majku, koja je izrodila i očuvala devetoro dece.

Žrtva porodične tragedije sa još nekoliko svoje dece živela je u staroj kući.

Meštani u Rajčilovcima tvrde da je Čedomir Vasev bio tih,miran i povučen, kao  da nije nije bio sklon nasilničkom ponašanju i narušavanju javnog reda i mira.

Anonimni meštanin podseća da je otac Čedomira Vaseva pre 20 godina robijao, jer je u Božici kod Surdulice ubio daljeg rođaka.

Izvor: Alo

 


Podeli:
  1. 14×14….i to je malo za debila

Comments are closed.