Prijavite svakog kog vidite da pravi divlju deponiju u gradu

Prijavite svakog kog vidite da pravi divlju deponiju u gradu
Podeli:

LESKOVAC – Zelene površine u ulici Lepše Stamenković na Hisaru pokošene su danas i uređene, oprane su ulice i uklonjeno smeće.

Načelinica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić kaže da će se narednom periodu nastaviti sa uređenjem površina u užem gradskom jezgru.

Ona je pozvala sve sugrađane da prijave divlja odlagališta otpada u svojoj sredini, kako bi se ovi problemi uspešno otklonili.

Akcija je realizovana u saradnji Gradske uprave za zaštitu životne sredine, Javno komunalnog preduzeća Komunalac i kompanije Por Verner Veber.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Gradjani dzaba prijavljuju kad inspekcije ne smeju da se zameraju nikome. Svako sa svakim hoce da je fin. Niko na nikog nece da udari, jer su tu politicki, pa sto da si prave neprijatelje, kad mogu da koriste polozaj da si i sami na vezu zavrse ponesto, mimo redaa i zakona. A koji to nacelnik ima sluzbu kojoj sme da naredi da kaznjava, a da mu se gradjani ne ismeju sto lopov vice drste lopova? Nacelnik inspekcij.? Nacelnik okruga?
  0  0
 2. Лесковчанин 17. jula 2016., 7:28 pm

  Кошење траве и прање улица треба да буде нешто најнормалније и редован посао Комуналца, а ви од тога правите медијски спектакл. Јадни ови новинаре какве све глупости морају да прате.
  0  0
 3. Prijavite na sajtu mojainicijativa.com jer je jednostavnije, oni proslede bilo koji problem nadležnim službama
  0  0
 4. Od sad kad Por Verner i onaj Veber iznose smece da zovu medije, sva trojica!
  0  0
  • diskriminacija 18. jula 2016., 2:14 pm

   Onomad su okosili travu sto odrzavav park i niste ih uslikili, nije to lepo od vas. I s grabulje su pokupili travke. Ondak je teta zaubavila s cvecke bascu. A cika je s motorku poseko granjke. E, a vi nista.
   0   0
   • Ja mislim da ce vest bude kad inspektor napise prvu prijavu za bacanje smece. Gospodja Bobina bolje da je dala mapu sa obelezenim deponijama, posto se inspekcija pravi da nije odavde, pa da ovi sacekaju s novinarskom ekipom one koji smece dovoze. Umesto da sad citamo kako je neko kaznjen i kako inspekcija radi i kako se ne isplati da neko naredni baca, mi gledamo Bobunu.Ona ko da moli boga da ima posla za nju svaki vikend, a i vi. Skrivena poruka je: Prestupnici, nastavite da pravite deponije.
    0    0
    • čudna strategija- sg ću 18. jula 2016., 10:40 pm

     Zasto imam utisak koji me ne ostavlja. A to je da vlast samo resava posledice. Ona ne upravlja procesima, uzrocima, rizicima. Ona nema kapacitet da planira unapred. Ispada da jugmedia planira, a vlast čim pročita ovde kritiku, odma tad, brzo, skoči i preduzme meru zabašurivanje stvari. Zamišljam sastanak u kabinetu: Pun je kritika za neuradjeno. Nema zadataka, ni rokova, ni aktera. Prvi bi zakasnio onaj u direkciju, pa ne smeju da oročavaju.
     0     0
 5. Prijavljujem automobile mesecima parkirane na popločnom trotoaru i biciklističkoj stazi u ulici Stepe Stepanovića koje niko, očigledno, ne sme da pomeri niti postoji novinar koji sme da piše o tome, ali zato pešaci i biciklisti moraju da idu kolovozom! I majke sa decom u kolicima!!!
  0  0
  • Ljudi, inspekcija je korumpirana i ne sme da radi svoj posao. TACKA. Vlast to zna i htela bi da za njene ljude inspekcija bude tolerantna a da drugi placaju. Takav filter zove se KORUPCIJA. Uzmite porez. Njega ne placaju političari, krupni neodgovorni preduzetnici, mafiozna instant kategorija bogatasa. Obican narod plaća. Običan narod bi bio oduševljen da stisnu one što ne plaćaju.
   0   0

Comments are closed.