Priprema se isplata zaostalih zarada, za računovođe pune ruke posla

Priprema se isplata zaostalih zarada, za računovođe pune ruke posla
Podeli:

Zaposlene u leskovačkoj lokalnoj samoupravi i ustanovama, čije se zarade finansiraju iz gradskog budžeta, očekuje prijatno iznenađenje i vidu punijih novčanika budući da će im biti isplaćene sve zaostale zarade, putni troškovi i jubilarne nagrade.

Kako nezvanično saznaje Jugmedia, novac će biti isplaćen do kraja ove godine, pa računovođe imaju pune ruke posla jer se, pod oznakom – hitno, traži precizan ukupni iznos dugovanja.

Zarade najviše kasne zaposlenima u SRC Dubočica, zatim u kulturnim ustanovama, a u samoj upravi Leskovac mesec i po do dva, dok se iznosi za putne troškove duguju više meseci.

Takođe prema nezvaničnim saznanjima, ukupan dug kreće se oko 195 miliona dinara.

Ovakva odluka donesena je u državnom vrhu jer su redovne isplate zarada lokalnim i državnim službenicima jedan od uslova na putu ka Evropskoj uniji.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Zakon je takav, plate mora da se isplate iako ih je mali broj stvarno zaradio.
  0  0
 2. Baš me briga zbog koga i kako mene ste obradovali jer imam dugovanja nagomilana. Eto zato ja čitam Jugmediju jer ona uvek sve prva sazna :)
  0  0
 3. CCCC, će se napune džepovi na kinezi
  0  0
 4. Kad smo vec kod lokalne samouprave i drustvenih ustanova, sta bi sa slucajem „Centar za ekonomiku domacinstva“? Ili je to u necijem interesu zataskano? Bilo bi lepo da neko od zvanicnika obavesti javnost dokle se stiglo s tim slucajem, u protivnom daju am razloga za sumnju da se tu nesto muva.
  0  0
 5. A da li ce biti isplata 25. septembra 2017., 12:40 pm

  dugovanja za zarade ljudima iz radija u likvidaciji ?
  Dajete, ne dajete – kazite bre da znamo .
  ( u potpisu)
  „Grupa likvidiranih “ iz likvidiranog, ups u procesu je jos likvidacije..radija)
  0  1
  • Pal na sud, dobijete presudu, ne isplate, onda Strazbur gde dobijete i materijalnu i nematerijalnu stetu i plus te plate sto vam duguju.Pa mi smo jedina drzava na svetu gde pojedine sudije sude po nalogu vlasti.
   0   0
 6. Da li mozete da saznate kad ce biti isplacene zarade? Oktobar, novembar, decembar ili do kraja sledece godine?
  0  0

Comments are closed.