Prodaja lokala na pijaci zakazana za 5. jul

Prodaja lokala na pijaci zakazana za 5. jul
Podeli:

Gradsko veće Grada Leskovca objavilo je oglas o sprovođenju postupka javnog nadmetanja za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine, odnosno, novosagrađene lokale u Ulici Kralja Petra Prvog broj 26, u okviru objekta kombinovane zeleno-robne pijace.

Na javnom nadmetanju naći će se 6 lokala u zgradi 2, površine od po 24 metra kvadratna, zatim, tri lokala u zgradi broj 3, spratnosti P+1, sledeće površine: lokal broj 1 – 121 m2, lokal broj 2 -111m2, lokal broj 3 – 117 m2. Obrazac prijave za javno nadmetanje preuzima se sa zvaničnog sajta Grada Leskovca www.gradleskovac.org.

Javno nadmetanje će se održati 5. jula 2017. godine, u ulici Pana Đukića 9-11 u Leskovcu, u sali Skupštine grada Leskovca, sa početkom u 10 časova

Zainteresovana lica mogu izvršiti uvid u dokumentaciju o vlasništvu predmetne nepokretnosti i dobiti dodatne informacije kod Komisije za pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu Grada, odnosno otuđenja i davanja u zakup nepokretnosti iz javne svojine Grada Leskovca, u Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove, Trg Revolucije broj 45, 16000 Leskovac, V sprat, kancelarija broj 8, svakog radnog dana od 10 do 14 sati, do isteka roka za podnošenje prijave.

Prijave se dostavljaju Komisiji za pribavljanje nepokretnosti u javnu svojinu Grada, odnosno otuđenja i davanja u zakup nepokretnosti iz javne svojine Grada Leskovca, putem pošte ili neposredno na pisarnici Gradske uprave grada Leskovca, na adresu: Trg revolucije br. 45, V sprat, kancelarija broj 8, najkasnije do 29. juna 2017. godine.

(Kraj)


Podeli:
  1. A što se ti lokali ne ostave na trajni zakup Lokalnoj samoupravi Leskovac od zainteresovanih ,ali ko te pita ovo je meskovac-dno-

  2. Sima Original 20.06.2017., 19:49

    cekaju se gastarbajteri…zato jul mesec.inace ovo samo moze mafioza da kupi ili ovi nasi korumpirani politicari…inace sve je ovo grozno…lidl ce ionako da unisti zelenu pijacu pored…i ostace samo MEGA WC…jedina serifova gradjevina…..

Comments are closed.