Na prodaju vojni kompleksi u Leskovcu, Nišu, Pirotu…

Na prodaju vojni kompleksi u Leskovcu, Nišu, Pirotu…
Podeli:

Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, piše portal eKapija.

Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, Stanišin rid u Surdulici, kao i strelište u Kragujevcu i vežbalište Šikara u Somboru, piše portal pozivajući se na uvid u tendersku dokumentaciju.

Za objekte u Nišu, Irigu, Petrovaradinu i na Avali, piše portal, pretpostavlja se da su još zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima od NATO bombardovanja, a ispitivanje i uklanjanje te municije pada na teret kupca.


Podeli:
  1. „…za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije“. Ništa više nije neophodno kad nas NATO i „partnerstvo za mir“ „brane“.

  2. Zar vec nisu kupili albanci?
    Samo kazem, price kruze.

  3. A zsto onuj zgradetinu, komanda, u centar varosice Leskovac tacnije u park. neprepraviv u neki vrtic, skolu ima mesta i za skolu i vrtic ili bilo sta sl.. Sm da nebude neki hotel,hoslet, stambene zgrade ili neke kancelarije za ladaloze

Comments are closed.