Prohodni putevi u vlasotinačkoj opštini

Prohodni putevi u vlasotinačkoj opštini
Podeli:

VLASOTINCE – Prvi sneg ove zime u vlasotinačkom kraju nije doneo probleme jer sve nadležne službe su na terenu i obavljaju poslove u skladu sa svojim ovlašćenjima, kaže Zoran Todorović, komandant opštinskog Štaba za vanredne situacije i predsednika opštine.

Takođe, prilaz Domu zdravlja, fabrici vode, kao i prilazi fabrikama na ulazu u grad su očišćeni, a u toku je čišćenje i drugih gradskih ulica, tvrde u Direkciji za urbanizam i izgradnju.

„Svi putni pravci na području opštine Vlasotince su prohodni i ovih 15-ak centimetara snega, koliko je palo u protekla dva dana, nije zadalo veće probleme putarima- ističe direktor te direkcije Nebojša Stojanović.

O zimskom održavanju puteva i ulica u vlasotinačkoj opštini brine preduzeće Mehanizacija.

(Kraj)


Podeli:
  1. Zoran Belić 08.01.2016., 19:57

    Dali je moguće da najočiglednije stvari se predstavljaju naopako. Vlasotince je posle prvog snega najneprohodnije mesto na jugu Srbije,što se do sada nikada nije desilo.Samo je magistralni put bio čist,a ulice najbliže centru čišćene su posle nekoliko dana.Kakve su ovo vesti. Dali su ovo antivesti? Smešno! Pa jel vi mislite da su Vlasotinčani ludi?

Comments are closed.