Prokupčanima preti nestašica vode

Prokupčanima preti nestašica vode
Podeli:

PROKUPLJE – Oko dvadeset odsto stanovništva u višim delovima grada danas je ostalo bez vode, a vodom se otežano snabdeva polovina Prokupčana zbog manjka vode u akumulaciji Bresnica, potvrđeno je danas agenciji „juGmedia“.

U javnom preduzeću „Gradski vodovod“ je rečeno da u jezeru gotovo i da nema vode.

„Neizvesno je kada će doći do normalizacije vodosnabdevanja s obzirom da se u Bresnicama zaledilo i ono malo vode“, kazao je direktor Vodovoda Radosav Milenković.

Dodao je da se Bresnice nalaze u planinskom području gde još nije počeo da se topi sneg i da je neizvesno kada će biti normalizovano stanje.

(Kraj)


Podeli:
  1. Direktor Gradskog vodovoda, čuveni Docko se ne bi snašao ni da mu napravite novo jezero, a ne sa Bresnicom. Trpe ga Prokupčani godinama jer nemaju izbora. d

  2. ja sam jedan od onih čija cela porodica trpi jer nema vodu. Non stop zovemo i idemo u Vodovod ali direktora nema da nam da informacije. Pre bi došli do Tadića nego do njega. A ceo moj kraj interesuje samo jedno: Zašto nam bar ne pošaljete cisternu sa vodom ? Kako Vas direktore nije sramota, važno da ste Vaše naselje snabdeli. A šta je sa našom decom? Nije sve u parama valjda …ili je i voda postala skupa pa i to nam ne date. Demokrate će još malo pa i vazduh da naplaćuju, a voda će biti samo sa članove privilegovanih !!!

  3. Naravno da para ima u Vodovodu, ali ih direktor troši za ………

Comments are closed.