Prosvetarima isplaćen novac za putne troškove

Prosvetarima isplaćen novac za putne troškove
Podeli:

Lokalna samouprava isplatila je danas novac prosvetarima na ime putnih troškova, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Zaposlenima u osnovnom i srednjem obrazovanju isplaćeno 11,3 miliona dinara.


Podeli:
 1. Vanserijski uspeh svih odgovonih.
  Hvala vam.–ovo je divno .

  3
  3
 2. Ja ne da im ne bih dao, nego im ne bih isplatio ovo što im po nakradnom zakonu sleduje. Molim se Gospodu da predsednik Vučić reaguje i stavi prosvetare tamo gde im je mesto sa 150 evra plate mesečno. Biće i to, polako!

  6
  19
  • I prosvetari su ljudi i oni greše, Vi ste očigledan primer, ali šta da se radi…..

   5
   3
  • Ponosna gradjanka 17.04.2018., 18:09

   A ja molim presvetlog Rama Krisnu da tebi pokaze pravi put. Da ne lutas bespucima zivota i ne trazis utehu u mrznji prema bliznjima svojim.

   6
   3
  • Škole samo otvaraju vrata znanju i daju šansu vaspitanju. Na žalost, još uvek nije razvijen mehanizam koji je prikladan za sve.

   1
   3
 3. Isplate juče nije bilo…

 4. Da li se javnost ovako obavestava i kad zdravstvo, sudstvo i policija primi putne troskove? I zasto ne? Pogotovo ako ova vest ne vazi za neke skole koje jos nisu primike ovaj novac, kao moja na primer.

 5. Black market 18.04.2018., 12:45

  Seljaci se pozaposljavali po gradskim skolama, pa moraju da putuju do posla i jos im placamo za to… Zato sam ja zatvorio radnju, radim 100% na crno i seljacima i drzavi ne dam ni dinara… Plavam samo ono sto moram da me ne bi jurili. Dosta sam bio budala.

  3
  1
 6. Da bi ovo bila vest naslov je trebao da bude „Prosvetarima NAPOKON isplaćen novac za putne troškove“, obzirom da kasne sa isplatama skoro godinu dana.

Comments are closed.