Prvomajski uranak u Sijarinskoj Banji

Prvomajski uranak u Sijarinskoj Banji
Podeli:

Otvaranje letnje bašte kod Gejzira, početak sezone kupanja i lepo vreme bili su i više nego dovoljan razlog da se ovogodišnji praznik rada provede baš u Sijarinskoj Banji.

Oko stotinak izletnika iz različitih krajeva Srbije, našli su se danas u ovoj banji. Među izletnicima najviše je bilo Leskovčana, a bilo je i Nišlija, Vojvođana i Beograđana.

Priroda, čist vazduh i tišina je ono što je ovde najlepše i zato sam i ove godine sa ćerkom upravo u ovoj Banji“, rekla nam je Mirijana iz Beograda.

Iako  letnja sezona još uvek nije zvanično počela, među izletnicima je bilo onih nestrpljivih pa su iskoristili priliku da ovaj dan provedu u kupanju i sunčanju pod gejzirom.

Voda je topla i prijatna a i sunčan je  dan, pa zašto da ne. Uživam sa prijateljima kad sam već ovde i pružila nam se prilika za to. Ko zna, možda i dobijem malo boje“, priča nam kroz smešak Kristina iz Novog Sada.

Drugi su ipak, izabrali parkove za piknik sa prijateljima i uz roštilj, piće i muziku uživali u ovom  danu.

Ovde sam sa porodicom i prijateljima. Roštiljamo, igramo fudbal i družimo se. Inače smo iz Leskovca, pa nam dolazak ovde nije bio skup, blizu je, lepo je a deca se ceo dan igraju i trče u prirodi“,   priča nam naš sugrađanin Marko.

Priroda, zelenilo, lepo vreme,miris roštilja, kupači i dečiji osmesi, doprineli su da danas svako ko je posetio Sijarinsku Banju  oseti tračak letnje atmosfere i da se pre povratka svakodnevnim obavezama prepusti, makar na jedan dan uživanju i opuštanju u prirodi.

Emilija Mladenović

 


Podeli:
 1. Ja ne slavim prvi maj, i nikakvi uranci ne dolaze u obzir. Ja sam si doma na decu napravio pljeskavice i ispeko gi na ckaru. Danas koji slave ovaj dan, slave dan antihrista, na danasnji dan 1776.god stvoren je red iluminata. Ti iluminati su bili protiv boga, tradicije, porodice pa vi vidite sta slavite.
  0  0
  • Pa jel reče nedavno da se u pljeskavice stavlja „hot dog“ a sad ih dajeś na decu.
   0   0
  • Zovite ga kratki 2. maja 2017., 10:13 pm

   kakav lažov i iskonstruisani lik a u stvari meskov lični bot koji se javlja pod najmanje 5-6 nadimaka
   0   0
  • čast izuzecima 3. maja 2017., 10:31 am

   Cela južna Srbija (čast izuzecima) je užasno primitivna, zatucana i puna mržnje prema drugima i drugačijem. A sve veliki vernici – da poludiš!
   0   0

Comments are closed.