Pucao kratežom po diskoteci, policija traga za njim

Pucao kratežom po diskoteci, policija traga za njim
Podeli:

U diskoteci  „Drama“ u Vranju, u noći između subote i nedelje došlo je do pucnjave u kojoj je teže ranjen B.S. (1984).

Kao jedan od mogućeg motiva za napad, nezvanično se navode ranije sukobi žrtve i počinioca

Prema navodima policije, B.S. je ranjen iz skraćene puške, takozvanog  „krateža“ i sa teškim telesnim povredama prebačen je u Niški klinički centar. Na njega je , prema za sada dostupnim informacijama pucao L.S. (1993), koji je u diskoteku došao u društvu  sedamnaestogodišnjiih Ž.Đ i K.T.  Nakon napada, L.S. se dao u bekstvo, a policija intenzivno traga za njim.

Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija, budući da je diskoteka bila puna posetilaca, a nakon incidenta usled panike nastao je stampedo na izlazu iz diskoteke.

Stanje B.S. koji je prema nezvaničnim informacijama pogođen u rame,  još uvek nije poznato.

Inače, B.S. je jedan od okrivljenih u slučaju paljevine diskoteke „Paladim“ koja se nalazila na mestu sadašnje diskoteke „Drama“, na samo pedesetak metara od sedišta policije u Vranju.

U podmetnutom požaru jula 2012. godine, osim tadašnje diskoteke stradalo je i pozorište „Bora Stanković“ , čija obnova još uvek traje.

Prema priči upućenih nakon masovne žurke koja je sinoć u strogom centru grada trajala do dva sata, na više mesta došlo je do sporadičnih tuča sa više učesnika. Poznavaoci prilika kažu da je L.S. prethodnih godina gradio imidž žestokog momka, a svojim fotografijama napumpanih mišića i poziranja sa pištoljem na društvenim mrežama stavljao je do znanja svima sa kojima je u sukobu da treba da ga zaobilaze.

Milan Zdravković


Podeli:
  1. eto,opet maloletnici,,,drzava je rekla da ce poostriti zakone za maloletnije,pa nista
    0    0

Comments are closed.