PUPS: Uslov za zapošljavanje u “Juri” i “Falkeu” članska karta URS

PUPS: Uslov za zapošljavanje u “Juri” i “Falkeu” članska karta URS
Podeli:

LESKOVAC – Pomoćnik gradonačelnika Leskovca i funkcioner Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Ljubiša Stefanović optužio je danas Ujedinjene regione Srbije (URS) da u fabrikama “Jura” i “Falke” zapošljavaju samo svoje članove, a da druge ucenjuju članskom kartom.

Stefanović je na sednici Gradskog veća rekao da to rade pojedinci, ali možda i cela stranka.

“Ovo što se radi od strane pojedinaca, pa možda i od cele partije G17 Plus, konkrteno, nije u redu za ceo grad. Dolaze primedbe od strane naših pojedinaca koji se prijavljuju na Birou, ali kada dođu do vrata Biroa, dođe im pristupnica G17 da bi mogli da konkurišu”, kazao je Stefanović.

Član Gradskog veća Ivica Nešić je kategorično odbacio Stefanovićeve optužbe i zapretio tužbom.

“To je laž i neistina. Nikakva pristupnica nije podeljena u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. I za tako nešto, neko može da vas tuži”, odgovorio je Nešić.

U raspravu se uključio i gradonačelnik Slobodan Kocić, rekavši da se sve vreme zalagao protiv takvog načina zapošljavanja.

“Moj zahtev prema “Juri” je bio da svi dobiju šanse. Što se “Falkea” tiče, tamo nije bilo dopušteno nikakavo mešanje politike. Dogovoreno je da svi imaju jednaki tretman i jednake šanse”, rekao je Kocić

(Kraj)


Podeli: