fudbal - ZONA JUG

Pusta reka – Ropotovo 2:0 ( 1:0)

Pusta reka – Ropotovo 2:0 ( 1:0)
Podeli:

Jedini predstavnik u ovom rangu  takmičenja sa Kosova i Metohije tim iz Velikog Ropotova se u Bojniku predstavio  kao najbolja ekipa koja je gostovala ovog proleća. Ipak naišli su na razigrane pulene trenera Dejana Cenića i po jednom kapitulirali u oba dela igre.

Domaći po prvi put dolaze u voćstvo posle terenske inicijative od samog početka sureta tek u 38 minutu. Posle dobre akcije debitanta u timu domaćina Kostića koji je najzaslućniji za pogodak,  D. Stojićić se najbolje snašaou gužvi pred gol gostiju i postigao prvi pogodak na utakmici, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu gosti su imali više od igre , napdali u želji da poravnaju rezultat ali ih je u 77 minutu stigla po drugi put kazna. Posle greške odbrane gostuju svoju dobru igru krunisao je pogotkom Aleksnadar (Z) Stanković kada je sa nekih tridestak metara lobovao istrčalog golmana Petrovića i postigao efektan pogodak, što je i bio nagrađen aplauzom domaćih navijača za  lep potez.

Zbog drugog žutog kartona  Ž. Stojanovića domaći su od 54 minuta do kraja sureta igrali sa igračem manje ali se to nije osetilo mnogo u redovima domaćina.

  Igrač utakmice: Alerksandar/Z) Stanković

Bojnik- Gledalaca 200. Sudija: Nikola Ničić ( Vranje) 7. Strelci: D. Stojičić u 38, Aleksandar (Z) Stanković u 77 minutu. Žuti kartoni: Stefan (V) Stojanović, Ristić  ( Ropotovo. Crveni karton: Ž. Stojanović u 54 min. (Pusta reka).

PUSTA REKA: S. Stanković 7, Arsić 7, Janković 7 ( Dinić-), Aleksandar (Z) Stanković 8 ( Nikolić), D. Petrović 7, Ž. Stojanović 6, Jovanović 7, D. Stojčić 7,5, N. Ilić 6,5, Vidojević 7, Kostić 7 ( Milenković-).

ROPOTOVO: Petrović 6,5, Đorđević 6,5, Stefan (V) Stojanović 6 ( Jaćimović-), Krstić 7, Milenković 7, Makić 6, Dimić 7, Ristić 5,5, Milić 6,5, Karkić 6, Stefan (M) Stojanović 6.

Vukašin Stevanović


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 23. aprila 2017., 7:55 pm

    Stvarno je najbolja ekipa koja je gostovala u Bojniku. Zato će ispadne iz Zonu. Kakvo dodvoravanje novinaru Politike, Draganu T.

Comments are closed.