Put do Bogojevca bi napokon mogao da dobije novo lice

Put do Bogojevca bi napokon mogao da dobije novo lice
Podeli:

Opštinski put od Štrkovog naselja u Leskovcu do Bogojevca napokon bi mogao da bude presvučen novim asfaltom ukoliko se Ministarstvo privrede složi sa predlogom lokalne samouprave.

Leskovac se prijavio ovim projektom za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastukture – Gradimo zajedno, za šta bi iz gradske kase bilo izdvojeno skoro 40 miliona dinara, dok bi država rekonstrukciju puta dužine 6,6 kilometara doplatila sa još 38 miliona.

Rehabilitacija podrazumeva ceo od pružnog prelaza na izlasku iz grada pa sve do Centralnog postrojenja i mosta na Južnoj Moravi. Ovaj put, koji preko Bogojevca i Navalina povezuje mnoga sela u tom kraju sa gradom, zaista je u jako lošem stanju i napokon bi mogli da uz pomoć države reimo jedan veliki infrastukturni problem“, ističe direktor JP Urbanizam i izgradnja“ Milenko Milenković.

Po istom konkursu, Leskovac se prijavio i za dodelu bespovratnih sredstava ua izradu projektno – tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i sanaciju objekata u kviru nekadašnjeg „Jugekspresa“, kako bi u budućnosti bili ponuđeni eventualnim investitorima.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. pa pokoji put ce da se radi dok u gradu pola ulica u rupama ccccccc

    • Neka prednost imaju ulice koje nikada do sada nisu imale asfalta.I zelim da jednom objave izvestaj koliko ima u gradu ne asfaltiranih ulica.Zasto uvek cuti izvrsna vlast kada se to spomene.2017 JE 21 VEK ,NISTA NISTE URADILI!!!

  2. sposoban ovaj direktor za urbanizam i izgradnju samo bi trebala gradska uprava da se angazuje i napravi jednu eskurziju do TIRANE. kako bi kupili direktoru ono sto mu najvise treba o trosku grada. A sve u cilju boljeg obavljanja funkcije.

Comments are closed.