Rajaner prevezao sa niškog aerodroma 50.000 putnika

Rajaner prevezao sa niškog aerodroma 50.000 putnika
Podeli:

Irska avio-kompanija “ Rajaner “ (Ryaner) prevezla je 50.000 putnika sa niškog aerodroma, i to za samo osam meseci, odnosno od septembra od kada je uveden prvi let te kompanije do Niša, saopštila je zamenica direktora marketinga Dimitra Apatsidou.

Ona je podsetila da „Rajaner“ ima četiri leta do aerodroma „Konstantin Veliki“ i dodala da se u sledećih nekoliko nedelja mogu očekivati dobre vesti kada su nove linije u pitanju.

„Na četiri linije od Niša do Berlina, Bratislave, Dizeldorfa i Milana planiramo da ove godine prevezemo 120.000 putnika“, istakla je Apatsidou na konferenciji za novinare na niškom aerodromu.

Preme njenim rečima, statistički podaci „Rajanera“ pokazuju da su od ukupnog broja prevezenih putnika avionima te kompanije 51 odsto gradjani Srbije, dok su ostali strani državljani.

„Medju putnicima je najviše ljudi koji žive u dijaspori, oni predstavljaju 47 odsto svih onih koji su leteli do Niša ili iz Niša“, izjavila je Apatsidou.

Kako je istakla Apatsidou kompanija „Rajaner“ je povodom 50.000 prevezenih putnika sa niškog aerodroma pokrenula akciju prodaje karata po ceni od 9,9 evra na bilo kojoj od pomenutih linija iz Niša.

„Akcija trajati do ponedeljka 17. aprila u ponoć, a karte mogu da se se rezervišu na internet portalu“Rajanera. Karte se prodaju za letove u maju, junu i julu“, kazala je Apatsidou.

Biljana Ljubisavljević


Podeli: