Razrešen načelnik Školske uprave u Leskovcu

Razrešen načelnik Školske uprave u Leskovcu
Podeli:

LESKOVAC – Dosadašnji načelnika Školske uprave za Jablanički i Pčinjski okrug Bratislav Vasić razrešen je danas dužnosti, a na tu funkciju postavljen je učitelj Tomislav Simonović, potvrđeno je agenciji “juGmedia” u leskovačkoj lokalnoj samoupravi.

I Vasić i Simonović su članovi Socijalističke partije Srbije (SPS).

Simonović je profesor razredne nastave u Osnovnoj školi “Radoje Domanović” u leskovačkom selu Manojlovce,  a od 1997. do 2001. godine bio je i direktor te škole.

Prema saznanjima “juGmedie”, danas je u Ministartsvu prosvete u Beogradu obavljena primopredaja dužnosti.

Vasić je na dužnost načelnika Školske uprave, sa sedištem u Leskovcu, imenovan 2008. godine, iako su se pojedini čelnici leskovačkog SPS-a protivili tom imenovanju.

Jedan od tih čelnika kazao je danas da Vasić nije smenjen nego da mu je istekao četvorogodišnji mandat.

(Kraj)

 

 

 

 


Podeli:
Sortiraj po:   najnoviji | najstariji | najviše glasova

Kako je radio tako je i prosao !!!
Jednom sam bio kod njega na sastanak, bio je sam, a nije hteo da me primi pod izgovorom da ocekuje sastanak, trazio sam samo 5min vremena.. Tada sam mu reko.. kako radis- tako ces proci, tako je i prosao !! Mada kako ga cenim, ni ovaj novi mnogo nije bolji cim je SPS-ov kadar :D

ako zna nekoj e-mail adresu nacelnika skolske uprave,hocu da salim jednu zalbu,ali ne mogu jer ne znam e-adresu,hvala

Pa videli ste predhodni komentar, da nacelnici iz skolske uprave Leskovac ne razgovaraju sa obicnim ljudima,(za ime boga, pa oni su NACELNICI, zar ce oni sa obicnim roditeljom cije dete ima problem u skoli da razgovara i da gubi dragoceno vreme…) zar mislite da ce e-mail da citaju..?! Ja cisto sumnjam !

wpDiscuz