Real spreman za meč godine protiv Jedinstva

Real spreman za meč godine protiv Jedinstva
Podeli:

Fudbalski klub Real iz Donje Jajine kod Leskovca jedan je od najmlađih ali i najorganizovanijih u leskovačkom kraju, budući da je za nepune tri godine iz gradske prešao u međuopštinski ligu, a realne su ambicije da se na proleće takmiči u Jablaničkoj ligi.

Jesenju sezonu završili su na deobi treće i četvrte poziciji na tabeli, sa 32 osvojena boda sa Šumadijom iz Razgojne. Ispred njih su Mladost iz Vinarca sa 42 i Jedinstvo iz Grdelice sa 38. Za petama su im Marjan MB sa 31 bodom, OFK Morava iz Leskovca sa 30 bodova… Realovci su, zapravo, na svom „bunjištu“ u Donjoj Jajni bili bez poraza u jesenjem delu prvenstva, uz jedan remi sa ekipom iz Batulovca.

To nam daj realne šanse da se na proleće borimo za  prva dva mesta koja vode u viši rang takmičenja. Niko od igrača neće napusti klub, a nema potrebe ni za pojačanjima. Pripreme ćemo početi na našem igralištu, dok u međuvremenu radimo u  sali u Leskovcu kako bismo spremno izašli na teren i sproveli završni deo priprema. Na premijeri ćemo na našem terenu spremno dočekati ljutog protivnika u borbi za sam vrh – Jedinstvo iz Grdelice. Verujem da ćemo imati snage i kvalitet da se izborimo za viši rang takmičenja”, priča za Jugmediu Dalibor Stevanović, kapiten Realovca i predvodnik generacije koja grabi krupnim koracima.

FK Real  predvodi predsednik kluba Aleksandar Petković, s podpredsednikom Milanom Stevanovićem i s operativcem i kapitenom tima Daliborom Stevanovićem.

Kao najveći rival doživljava se FK Atletiko iz istog sela, a rivalstvo je 2015. godine kulminarolo derbi utakmicom i velikom medijskom pažnjom.

U međuvremenu Real se pobratimio sa FK Jasenice, sopstvenim snagama sagradio službene prostorije na igralištu u Donjoj Jajni, i već tri godine slavi svoju slavu – Sveti Stefan.

Vukašin Stevanović


Podeli:
  1. Vinarce upada ove ispada sledece godine. i tako u krug, a donjostopanjcani kupuju utakmice za 2 gajbe zajecarsko da nebi ispali od sinkovce! to je takmicenje…

  2. Svaka cast,tako treba da se ljudi organizuju u malim sredinama.

Comments are closed.