Renovira se put kod Guberevca

Renovira se put kod Guberevca
Podeli:

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas završne radove na ojačanju dela kolovozne konstukcije opštinskog puta Guberevac – Mala Grabovnica, u dužini od oko 270 metara.

On je naglasio da je grad je u ovu namenu uložio 4.197.000 dinara i i dodao da je posao poveren leskovačkom preduzeću Investgradnja.

Za periodično održavanje puteva leskovačka Direkcija za urbanizam i izgradnju ove godine namenila je 72 miliona dinara.

Direktor ovog preduzeća Milenko Milenković istakao je da su u okviru ovih poslova već započeti radovi na ojačanju kolovozne konstrukcije puta Turekovac – Gornje Stopanje i pojačanom održavanju u Ulici Veselina Masleše, te da će se ubrzo krenuti i sa pojačanim održavanjem Ulice Radoja Domanovića u Leskovcu.

(Kraj)ris


Podeli:
 1. To obilazenje postaje malo neukusno. Zaista. Bez krajnjih namera. Zaboga pa to je samo 250 metara.
  0  0
 2. Da je dva i po kilometara pa ajde ali 250 metara je samo teranje cirkusa.Ovo sto rade cista predizborna kampanja ali ako su gradjani pametni da mu otkazu poverenje koje je dobio.Vreme je da ova nesposobna i bahata vlast ode u istoriju sa sve njihovim vodjom.
  0  0
  • Teško da ijednu vlast rastera opozicija medijski predvodjena Bostandžijom. Ne zato što je sramota preprodavati bostan, ali ljudi iz DS ne znaju gde im je mesto. Beogradjani vam predstavljaju Leskovčane, radnica EPS-a drži konferencije, književnik se razume u privredni razvoj, a kafedžija cepa prijave da sruši državni aparat, jer neće da poštuje zakonko radno vreme. Da ne pominjem ,,dame“ koje se bave intelektualnom hipnozom i raspodeljuju knjige gradjanima sa osvedočenim poznavaocima književnosti. Na čelu sa Bostandžijom, opozicija je jedno malo čudo. Ali, sa pravom da kritikuje, ma kako se to čudo svakim danom smanjivalo i bivalo sve čudnije i čudnije.
   0   0
   • Tvoj sef je prodavao grojze (od dva kila), pa dogurao do gradonacelnika.
    0    0
    • Uprkos tome što vam je čovek svesrdno pomagao, vi ni to niste sposobni da iskoristite, Jednom rečju, u Leskovcu je OPOZICIJA NESPOSOBNA.
     0     0
   • Ne mozemo svi da budemo uspesni kao vas gradonacelnik,ministar odbrane,predsednik Srbije…ne prodajemo svi groZ od dva kila i Santos kafu,ne plagiramo diplome i ne lazemo da smo pravnici….
    0    0
 3. Vreme je da ode. To svakim danom postaje sve jasnije.
  0  0
 4. Ne, njih nosi Spirićka, pa ako komentar nije uvredio gradonačelnika, što bi se uvredila radnica distribucije.
  0  0
  • Bitno da je uradjeno,put je ostecen vozilima koja su bila pretovarena zemljom koju su vozili za Mladost.
   Put je bio izrovan.Znam ljude koji zive tamo…Drugo,to je vojni put predat opstini na koriscenje..u blizini su dva vojna objekta,istakaliste i sa druge strane nadvoznjaka sam vojni objekat.
   Vazno je da je popravljeno,da ce mladost nastaviti sa radom kao i uposljenici,takodje i pripadnici vojske…a samim tim ce i hraniti svoje najblize…nece ostati bez posla..zato je i vazan taj put…
   Eto ,ja gledam to na taj nacin…a i licno ne volim ni Meska niti sns..niti bilo kojeg drugog politicara..
   Bez puteva nema prosperiteta..Moje vidjenje…
   0   0
 5. Pomenuti put gde se slikase nas gradonacelnik je od velikog znacaja kada je nasa nacionalna bezbednost u pitanju,jer zbog dobrog nagiba kravlja lajna i ostala balega ce mnogo lakse oticati,te saobracaj uciniti bezbednijim.
  0  0
  • Jao bre, ćuti, ne nerviraj me! Sapleto se trčeći od Spirićke do Cvetanovića , sve se utepa! Ne staj mi i ti na žulj!
   0   0
 6. E pa mnogo su uložili novca u ovako kratak put. A ništa nisam razumeo gradonačelnika u šta je potrošen novac. Poručujem mu da sasluša govor borca koji je polagao venac u Vučju povodom formiranja Kukavičkog odreda pa da i on tako priča da ga ceo svet razume
  0  0

Comments are closed.