ROK Overload 4 i 5. avgusta

ROK Overload 4 i 5. avgusta
Podeli:

Najveća rok manifestacija na jugu Srbije – „Overload“ u Vladičinom Hanu biće održana 4. i 5. Avgusta, na kojoj će nastupiti brojni rok sastavi iz više gradova Srbije i jedan iz Bugarske. Najveću pažnju svakako izaziva dolazak legendarne rok grupe, „Riblje čorbe“, koju će Hančani po prvi put imati prilike da vide u svom gradu kao i „Death saw“ i Đorđa Davida.

Generalni pokrovitelj je opština Vladičin Han

Prve večeri festivala publici će se predstaviti i : „Santos brather band“ iz Bačke Palanke, „Bennny Brickamann Band“ iz Niša, „Flying“ iz Surdulice, „Jolly Jumper“ iz Vranja , „Difuzna refleksija“ iz Leskovac i „Balkan revival“ iz Vlasotinca.

Druge večeri nastupiće: SARS, „Ortodox kelts“, „Groovy Bone crusher“ iz Sofije, „Košnjak Brathers Band“ iz Vladičinog Hana, „Besne gliste“ iz Beograda, „Slide Ride“ i „HB kolege“  iz Niša i „Crveni karton“ iz Kruševca.

Kao i svake godine pored velikog broja posetilaca,  očekuje se dolazak i  bajkera iz celog regiona. Posetioci će moći na Sportskom centru „Kunjak“, gde se održava „Overload“ besplatno da kampuju, kao i da koriste  bazen na tom kompleksu  za vreme trajanja festivala.

Lj. P.


Podeli:
  1. Koliko treba biti debil pa na te datume praviti koncerte? Zovete li tomsona?
    0    0

Comments are closed.