Ruže delio Leskovčankama, a najpre novinarkama…

Ruže delio Leskovčankama, a najpre novinarkama…
Podeli:

Povodom Međunarodnog dana žena 8. marta, gradonačelnik Leskovca i predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović sugrađankama je delio ruže na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.

Zapravo, reč je o simboličnoj akciji Formuna žena SNS-a Leskovac da svim sugrađankama čestitaju Dan žena, sa željom da tokom cele godine budu, pre svega, poštovane i sigurne u sebe.

Iz Foruma žena naglašavaju je da je jedan od ciljeva grada ekonomsko osnaživanje žena, pospešivanje njihovog većeg uključivanja u različite društvene sfere i postavljanje na rukovodeća mesta u preduzećima, ustanovama i institucijama.

Gradonačelnik je prve ruže poklonio novinarkama i čestitao im praznik, a poseban poklon iz SNS-a uručen je ženama koje trenutno borave u Sigurnoj kući.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Ponosni građanin 8. marta 2017., 3:22 pm

  Naš gradonačelnik je veliki gospodin i džentlmen, čovek sa manirima i velikim srcem. Srećan praznik svim našim sugrađankama!

  • A ponosni i ti dobi ruzu al bez poljubac.Ne sekiraj se u petak izvini U PETAK ce dobijes.

   • Pon0osni stalno dobija, s oproštenjem.

   • Ponosni građanin 8. marta 2017., 7:40 pm

    Poštovani, naše komentare čita veliki broj naših sugrađana, tako da Vas molim da malo obratite pažnju na gramatičku ispravnost Vaših komentara.

    • Sto se tice gramatike,tu ti nema premca,samo ovo tvoje,,Vasih komentae,dali se vasih pise veliko v ili malo v.

     • Ponosni građanin 8. marta 2017., 9:26 pm

      Voleo bih da sam Vi, pa makar i jedan dan. Vama je baš lako i lepo.

     • Mozes da budes kao ,,VI,,ili kao ,,vi,,onog trenutka kad pocenes da razmisljas svojom glavom a ne glavom ,,informera,tv pinka…nije tesko,veruj mi.

    • Admiral Kuznjecov 8. marta 2017., 8:07 pm

     Gramatički ispravno se kaže: ponosni, dobit ćeš ga soproštenje, u petak!

  • Daco ponosni gradjaninu, providan si !!!

  • Ponosni koliko su Leskovcanima prazni djepovi toliko su prazni i u mozak ako poveruju u tvoje gluposti pa i ja bi delila kad bih uzela ruze bez pare svaki dan ne jednom u godini

 2. FrancuZki poljuPac 8. marta 2017., 4:04 pm

  Bravo gradonačelniče, svaka ti poljubac dala. Ri si moj idol!

 3. Kada je podelio ruze ,mogao je da proseta do JP Gas i proveri sta se tamo desava . bolje to nego da cuje iz medija . Lep gest je sto gradonacelnik misli na zene ali neka misli malo i na diretore JP , Eto sta se desava na autobuskoj stanici direktot i njegov kumasin rade sta hoce ,zloupotrebljavaju polozaj .uzimaju novac a niko ne reaguje . Srecan 8 mart i bravo za gradonacelnika sto misli na zensku populacuju ali…………………………. pomeri lopove sa funkcijama u JP Gas sve sto rade rade pod okriljem i zastito SNS i vas SRECAN 8 MART SVIM ZENAMA !!!

 4. Beli ce slwdece godine da pokloni troduplo vise karanfila i ruza dame srecan praznik damama

 5. Admiral Kuznjecov 8. marta 2017., 8:13 pm

  Sukob interesa!

Comments are closed.