Sada znamo koliko je internet bitan u razvoju privatnog biznisa

Sada znamo koliko je internet bitan u razvoju privatnog biznisa
Podeli:

Udruženje preduzetnika i Registar nacionalnih internet domena Srbije organizovali su danas besplatnu obuku za preduzetnike u prostorijama udruženja u zgradi Doma zanatlija.

Prisutni su kroz brojne savete mogli da saznaju na koji način, korišćenjem Interneta, mogu da povećaju prodaju proizvoda ili usluga koje nude.

Najviše mi je značilo to što sam saznala kada na tržištu počinju da te shvataju kao ozbiljnog preduzetnika. Koliko je zapravo potrebno imati profesionalni domen, nalog na društvenim mrežama ili poslovni mejl. Sve je onda lakše, dostupnije i osvojivo na zahtevnom i sirovom internet tržištu. A promocija onoga što proizvodite je jako važna“, prenosi nam svoje utiske sa predavanja mlada preduzetnica Aleksandra Stanković.

Kroz četiri zanimljive teme i obilje primera iz prakse, predavači su učesnike upoznali sa osnovama poslovnog prisustva na internetu.

Jako mi je drago što su za obuku bili zainteresovani rzličiti profili naših preduzetnika, od onih koji se bave web dizajnom, preko auto mehaničara, do nevladinih organizacija“, ističe Olivera Jović iz Udruženja preduzetnika Leskovac.

Cela obuka je mogla da se prati i preko live streama na sajtru Registra nacionalnih internet domena Srbije.

Dragan Marinković


Podeli: