Saopštenje Agencije za borbu protiv korupucije

Saopštenje Agencije za borbu protiv korupucije
Podeli:

Agencija za borbu protiv korupcije traži od nadležnih institucija efikasnu istragu napada na Miroslavu Milenović, članicu Saveta za borbu protiv korupcije, koji se dogodio u subotu, 21. novembra, u podne, u ulazu zgrade u kojoj živi.

Agencija za borbu protiv korupcije podseća da je pre samo tri meseca, 27. avgusta, takođe ispred svog kućnog praga, napadnut Ivan Ninić, saradnik Saveta i novinar.

Kako je malo verovatno da saradnici na istim projektima, oboje ispred ulaza u svoje domove, slučajno dobijaju batine od pobesnelih huligana, a više verovatno da je reč o organizovanoj akciji uterivanja straha batinama, Agencija traži hitno pronalaženje i kažnjavanje učinilaca i eventualnih nalagodavaca ovih napada.

Miroslava Milenović, kao forenzički računovođa, već više godina sarađuje sa Agencijom za borbu protiv korupcije u obuci zaposlenih koji kontrolišu izveštaje o imovini i prihodima funkcionera, a svojim bogatim iskustvom u praćenju tokova novca pomaže i u izradi izveštaja o kontroli političkih subjekata.

(Kraj)

Ovaj tekst je realizovan kao deo projekta „Korupcijski mamograf“ koji je finansijski pomogao grad Leskovac, sredstvima dobijenim na konkursu za medije


Podeli:
  1. U okviru ove korupcionaske afere gradjani Vlasotinca traze istinu i u svom dvoristu i povracaj hotela i kako je korupcijom mafijas i kriminalac iz Zemuna d.mihaljcic sa nasim lokalnim potrckom goncem oteo hotele GROZD i ZEMUN i ostavio grad bez hotela,a uposlene 100-ak radnika bez posla.Ista grupa je u svojim biografijama puna kriminalnih radnji otimacina,zelenasenja i sl.a utociste je nasla u nasoj sredini;takodje treba imati na umu da je bliska rodj ovog kr izvesna sud VS u Bg v mihaljcic.

Comments are closed.