SDS: Gradskoj vlasti se događa samoorganizovanje građana

Skupština grada ne održava redovne sednice, izbegava njihovo zakazivanje, čime dovodi u pitanje svoj kredibilitet i samo funkcionisanje institucija. Kao što smo u više navrata pominjali, nekome iz struktura graske vlasti očigledno nije u interesu njeno održavanje, jer su tačke koje treba staviti na dnevni red u stvari slika i prilika jedne nesposobne, nestručne i neaktivne vlasti, naveo je Mihajlović
SDS: Gradskoj vlasti se događa samoorganizovanje građana
Podeli:

NIŠ – Gradski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) optužio je lokalnu vlast da nastavlja sa „vladavinom potpunog haosa u institucijama grada, nerada i javašluka“.

Po oceni funkcionera SDS Bobana Mhajlovića rad mnogih važnih institucija i javno-komunalnih preduzeća dovodi se u pitanje, nema potrebnog nivoa aktivnosti, a neke lagano ali sigurno zamiru.

„Na političkoj sceni i dalje primat imaju međustranačke razmirice i unutarstranački sukobi. Skupština grada ne održava redovne sednice, izbegava njihovo zakazivanje, čime dovodi u pitanje svoj kredibilitet i samo funkcionisanje institucija. Kao što smo u više navrata pominjali, nekome iz struktura graske vlasti očigledno nije u interesu njeno održavanje, jer su tačke koje treba staviti na dnevni red u stvari slika i prilika jedne nesposobne, nestručne i neaktivne vlasti, naveo je Mihajlović i dodao da se „zbog ovakvih stvari i ne bavljenja sopstvenim poslom, ovoj gradskoj vlasti se događa samoorganizovanje građana u nastojanju da umesto njih rešava problem“

„U skorašnjem obraćanju Gradonačelnik je istakao da je ponosan na ”to što je vratio kredite iz prethodnog perioda”!? Zahtevamo od gradonačelnika i drugih čelnika da prestanu sa lažima i obmanjivanjem građana.KREDITI NISU VRAĆENI! Naprotiv, uzeli su kredit od 2 milijarde dinara za REFINANSIRANjE kredita iz prethonog perioda i praktično dodatno zadužili grad za još 800 miliona dinara! To praktično znači da će kredite iz prethodnog perioda koji su korišćeni isključivo za kapitalne investicije vraćati neka naredna vlast, ukazuje SDS.

(Kraj)


Podeli:
  1. obicni_gradjanin 29. oktobra 2015., 5:23 pm

    Postujem to sto barem neko unosi razum u svakodnevnicu i brine o gradjanima. SDS ima moju podrsku!

Comments are closed.