SDS: Isprazne priče o borbi protiv korupcije

SDS: Isprazne priče o borbi protiv korupcije
Podeli:

LESKOVAC – Grad Leskovac zaslužuje nekorumpirane, sposobne i stručne ljude na svom čelu, konstatuje se u saopštenju GrO SDS u Leskovcu u kome se podseća da vlasti nisu dale odgovor na nekoliko pitanja.

“SDS je u prethodnom periodu u Skupštini grada, na konferencijama za štampu i saopštenjima postavila vladajućoj koaliciji i gradonačelniku više pitanja, na koja još niko nije odgovorio”, navodi se u saopštenju.

Zato ova stranka ponovo pita zašto nisu sprovedena rešenja građevinske inspekcije o zabrani daljeg izvođenja radova i o rušenju na lokaciji poznatoj kao „Bagat“, i ko je dozvolio da se radovi nastave?

Zatim, ko je iz SNS i Nacionalne službe za zapošljavanje uzimao novac za zapošljavanje u kompaniji „Jura“. te
zašto se nezakonito poklanja zemljište u zelenoj zoni vrednosti 250.000 eura izmišljenom investitoru koji raspolaže kapitalom od 80 eura?

SDS ponovo pita ko je kriv za pad plafona u Osnovnoj školi u Vučju i zašto isti izvođač izvodi i dalje radove širom Leskovca?

“Umesto ispraznih govora i saopštenja o borbi protiv korupcije, dajte odgovore na konkretna pitanja,. Iskustvo iz krivičnih postupaka ne sme da bude kvalitet na osnovu kojeg se dele državne i lokalne lokalne funkcije u Leskovcu”, stoji u saopštenju ove stranke.

(Kraj)mil

Ovaj tekst je realizovan kao deo projekta „Korupcijski mamograf“ koji je finansijski pomogao grad Leskovac, sredstvima dobijenim na konkursu za medije


Podeli:
 1. Palak, palak ce ulegnete u vlas sas Meska ne se zustrite
  0  0
  • Nenade Zdravkovicu,udaras na svoje !
   Bices gradonacelnik,al sutra,odnosno malo sutra…bas zato sto neznas gde udaras,bas zato si i direktor bolnice !
   Udari opet da vidis sta ces jos biti.Pozdravi te komsika.
   Sembo..hm…cccc ne teraj me da ja pricam za tebe!
   0   0
 2. Pošto odgovore na gore navedena pitanja u vezi korupcije nikada nećemo dobiti, ja bih molio g-dina gradonačelnika i, njegove uvažene stručnjake iz „Vodovoda“, da mi odgovore na egzistencijalno pitanje: zašto su računi za vodu zadnjih meseci u Leskovcu veći od računa za struju???
  0  0
 3. Odlicna pitanja samo ih ponavljajte morace kad tad da daju odgovor javnosti Leskovca a mozda i na nekim drugim mestima(?) vi samo nastavite odlicni ste. Ima ko u ovom gradu da se bavi kulturpm(ds) i nekulturom (sns) a samo nastavite da potencirate realne promasaje sns-a
  0  0
 4. Biti socijaldemokrata u Leskovcu znaci biti na pravoj strani sto dokazuje i ovo saopstenje. Do pobede protiv SNS-a
  0  0
 5. Ako ovako nastavite okupicete oko sebe posten svet koji je poprilicno ubedjen da je SNS leglo korupcije. Samo napred sa Vama sam.
  0  0
  • Ma kako da ne. Ako se okupljaju oko ovakvi, ima da procvetamo ko tikva u jesen. Ne vikav džabe njihovog šefa, Lžov.
   0   0
 6. ALER ZABRANJENA TEMA!
  0  0
  • Istorijski arhiv Leskovac – nema izveštaja iz Pu Leskovac da se prosledi tužilaštvu još uvek.
   Istraga je završena.
   Ustanova je zbog ovog u katastrofalnim problemima. Neko će zbog ovog debelo krivično odgovarati.
   Vreme je, da se ustanova dovede u red,i da se pocne sa podnosenjem krivicnih prijava.Ima ih poviske.
   0   0
   • Ti kao da si radio u Istorijski arhiv pa znas sve.
    0    0
    • Ne razumem tvoj komentar. Nisam tamo radio. A ti. Možda i ti imaš rudarski fakultet jer u arhivu sve neki sa
     rudarskim.A cuo sam od jednog dr.istorijskih nauka da su problemi katastrofalni i pored ovih pravnih malverzacija. Nisam verovao da je nešto tako moguće. Videces. Uskoro će se odmotati klupko.
     0     0
     • Sto se potpisujes mojim imenom? Cas si Rade, cas Deki?
      A to, te informacije: cuo sam ovog, cuo sam od onog, cisto tracarenje. Ja mislio ti si insajder kad vec tako baratas podacima.
      0      0
     • Samo na ovaj način pod razlicitim imenima možemo se boriti protiv nezakonitosti u ovom lele gradu na veternici. I dobro je što je tako jer odmazde su surove pa moramo kao hajduci da se krijemo od turaka. A sam tekst govori za sebe koliko je kvalitetan. A odgovorni neka istazuju jer gde ima dima..\\\\
      0      0
 7. Pa ljudi ima li jos neka budala ovima da veruju, Sembaa hahahaha, Backo hahahah dosli od Cedice zasto. pa da bi bili poslanici a mi ovce da glasamo. Kako ih nije samo sramota i ja sam clan stranke ali jbg.
  0  0
 8. Postavljate ,ocito,preozbiljna pitanja ovim SNS-ovcima. Zar ne vidite da su posveceni krecenju murala,farbanju stranacke fasade, spremanju doktorata-plagijata… A sto se tice korupcije tu bi trebalo da se bave sami sobom. Ama nisu oni u toj meri mazohisti, Vise vole da kinje i hapse druge i drugacije.
  0  0
 9. Ovi iz SDS kako su keenuli otvorice pricu i alera i arhiva verovatno i jos neke. Momci eade odlican posao za Tasica nw bih glasao ali za njih cu glasati sigurno na lokalnim izborima. Nastavite i glasaci ce Vas sigurno podrzati.
  0  0
 10. Metroprking jug doo je jos zabranjenija teme. Tu niko nesme
  da pipne pa ni opozicija. Svi su potkupljivi i tome doprineli.
  0  0
 11. SDS je nekoliko puta na konferenciji i u skupstini otvarao temu revidiranja stetnog ugovora sa metroparkingjugom i ponovo ce .
  0  0
  • To bi bio pravi potez. Samo na pokretanju tog pitanja do-
   bicete bar 5% vise glasova a otkrivanjem svih nazakonito-
   sti jos vise. Samo napred……………..
   0   0
  • Odgovor na komentar gradjanin
   Redakcijo, zasto ste izbrisali odgovor na komentar. Samo sam
   dao uputstva gde da dodju do prave informacije kad Vi ne-
   smete i pored cinjenice da ste dobili pare za projekat koji
   otkriva korupciju. I VI nesmete da zavirite u poslovanje
   Metroparking jug-a jer koristite besplatno parkiranje. I to je
   vid korupcije ali mirkro. Za gradjane je interesantna MAKRO
   0   0
   • 1. Ne dosadjujte vise sa Metroparkingjugom jer su po tom osnovu po kom ste ih prozivali vec platili novcanu kaznu i predmet je zavrsen.
    2.Revidiranje Ugovora je moguce samo sporazumno . Sve ostalo ide na sud pa „kom opanci, kom obojci“ , ali moje misljenje je da nam u tom slucaju ne gine izuvanje !
    0    0
 12. Sve sami štihovi odgovaraju na pitanja koja su sami sebi trebali da postave
  0  0
 13. Lopovluk
  Odgovor na komentar petarsns
  0  0
  • Slažem se sa vama samo vam stavljam do znanja da je novčana kazna po osnovu „utaje“ ili „zakašnjena“ već plaćena i to je završeno.Iznosim činjenice kako ne bi pisali uzaludne komentare dok oni i dalje nastavljaju sa svojim „pljačkama“!
   0   0
 14. A bre braćo opozicionari, pa valjda nam je Mesko protivnik. Što da jedni druge oslabljujemo, ‘ajmo zajedno na Meska, valjda je on najveće zlo?
  0  0

Comments are closed.