Šef drogirao radnicu, pa je silovao

Šef drogirao radnicu, pa je silovao
Podeli:

Dvadesetčetvorogodišnji S.N. iz Vladičinog Hana koji je uhapšen zbog sumnje da je dva puta silovao devetnaestogodišnju A. S. iz sela Stubal, inače je šef u jednoj lokalnoj većoj firmi u kome je žrtva silovanja zaposlena kao radnica, saznaju „Novosti“ iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Prema navodima policije i tužilaštva, S. N. se tereti da je u noći između 14. i 15. novembra A. S. sipao omamljujuće sredstvo u piće u jednom od kafića, nakon čega je odvezao u kuću svog prijatelja u Suvoj Moravi i tu je dvaput silovao.

Drogirao devojku, pa je silovao

Kako saznaju Novosti, osumnjičeni mladić je šef u lokalnom preduzeću u kojoj je A. S. zaposlena kao radnica, a priča o njegovom hapšenju je podelila javnost Vladičinog Hana, jer je S. N. iz ugledne i imućne porodice.

Dok jedni misle da je iskoristio svoju poziciju da počini nasilje nad devojkom, drugi smatraju da je nevin, jer nije poznat po incidentima i bahatosti, a već neko vreme je i u vezi sa drugom devojkom.

Viši javni tužilac Danijela Trajković, zbog interesa istrage nije mogla da iznosi više detalja ovog događaja koji je uzburkao duhove u Vladičinom Hanu, pa bi više odgovora na ova pitanja trebalo da daju saslušanja svedoka i najavljeno psihijatrijsko i DNK vaštačenje.

Osumnjičenom S. N. je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Vranju određen pritvor u trajanju od mesec dana, a na teret mu se stavlja krivično delo silovanje i to u produženom trajanju, jer je navodno dva puta ponovio taj čin.

Izvor: Večernje novosti


Podeli:
  1. Užasna vest! Jadna,nevina i neiskusna devojka mu je verovala, a on je to zloupotrebio. Bitanga jedna.

Comments are closed.