Šešelj: Iz zatvora sirotinja, u zatvor političari kriminalci!

Šešelj: Iz zatvora sirotinja, u zatvor političari kriminalci!
Podeli:

LESKOVAC – Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da će ta stranka oslobiditi sve siromašne iz srpskih zatvora i u njima smestiti političare kriminalce i njihove tajkune, ako osvoji vlast na predstojećim izborima.

srs_seselj_zivojin stefanovic

Šešelj je na mitingu SRS na Širokoj Čaršiji u Leskovcu pred oko 1500 pristalica iz Jablaničkog okruga rekao je da danas u Srbiji najviše kriminalaca ima među političarima.

„Mi ćemo hapsiti sve one koji su izručivali Srbe Haškom tribunalu, i kriminalce, pre svega, među političarima na čelu sa Tomislavom Nikolićem i Majom Gojković. Ona je do guše umešana u aferu sa ATP Vojvodina. Lopove u zatvor, sirotinja napolje, osim onih koji su ubice, koji su silovali ili trgovali drogom. Zatvore ćemo napuniti sa  krminalcima političarima i njihovim tajkunima“, kazao je Šešelj.

srs_vojislav seselj

On je obećao da će odmah po preuzimanju vlasti znatno povećati penzije.

srs_miting_leskovac3

„Ako Vučić izgubi penzije će biti veće. Odmah ćemo skinuti s budžeta sve nevladine organizacije i 200 državnih agencija čiji direktori primaju plate po 200.000 dinara. Nećemo otpuštati u javnom sektoru, ni one koje su primale dosmanlije, ni one koje su primili naprednjaci“, istakao je.

srs_miting_seselj

On je još kazao da je naprednjačka vlast za 4 godine zadužila Srbiju za dodatnih 10 milijardi dinara i da su priče o državnom suficitu „priče za malu decu“.

srs_miting_leskovac2

Na mitingu su govorili potpredsednik SRS Zoran Krasić koji je kazao da premijer Srbije Aleksandar Vućić, nazivajući ga nejakim detetom,  „ljubi skute NATO, a da je Ivica Dačić izdao Slobodana Miloševića zbog „koferčeta“.

„Vučićevi eskadroni i batinaške brigade prete po Srbiji“(Delić)

Govorili su i funkcioneri te stranke Momčilo Mandić, Božidatr Delić i Milovan Bojić, nekadašnji funkcioner Jugoslovenske levice, a okupljenima se obratio i bivši socijalista Živojin Stefanović, koji je sada kandidat SRS za gradonačelnika Leskovca.

On se pojavio sa zvižducima, a ispraćen je sa aplauzima jer je sve vreme kritikovao lokalne i republičke vlasti sa naprednjacima na čelu.

Lidija Dimitrijević, kandidatkinja za narodnog poslanika, ocenla je da leskovačke vlasti kao epohalna dostignuća predstavljaju čišćenje deponija i krpljenje rupa novcem svih građana i da se 24. aprila treba iznenaditi od izbornih rezultata. „da im se zavrti u glavi“, kazala je, dok je Tomislav Ljubenović, predsednik Okružnog odbora, ocenio da je Leskovac otišao u sunovrat.

srs_miting_narod

Prvi čovek SRS iz Lebana Aleksandar Miljković je kazao da su sve vlasti od 2000. godine upropastile opštinu iz koje dolazi, a lider vlasotinačkih radikala Svetislav Jović  zatražio glasove kao bi se „zbrisala ova gamad i ološ u Vladi Srbije“.

srs_miting_Aleksandar Miljkovic

Leskovčani su na mitingu skanidrai „Vojo Srbine“, Vojo Vojvodo“, Voja pobednik“, „Vučiću p….“, paraloa koja s emogla videti i

srs_miting_transparent1

na transparentu, a zviždali su na pomen prvog čoveka Leskovca Gorana Cvetanovića, čelnika srpske opozicije i pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića. Skup je počeo i završio se koračnicom „Spremte se spremte črtnici“

(kraj)mia

 

 

 


Podeli:
 1. Ako je OVO što smo danas čuli i pre svega videli, budućnost Srbije i ako ovo treba da nas vodi, onda je naša budućnost tamna i sumorna.

 2. Pa hajde Vojo da krenemo i od tebe. Od cega je tvoja porodica zivela dok si bio u Hagu? Od honorara za tvoje knjige? Ili od neceg drugog!?! Od cega zivi Djindjiceva zena ovolike godine? Odakle Cedi od siromasnog studenta u pocepanim patikama dzipovi od par stotina hiljada evra, kuce, vile, fabrike …? Naravno necu izostaviti ni Tomu odakle mu pare za crkvu i stan? Zasto da ne i Maja Gojkovic i Pajtic i Sutanovac i svi ostali. Hajde postenjacine usvojite zakon o poreklu imovine pa da Vas vidim!!

 3. Petrovic Rajko 07.04.2016., 23:13

  Kako je Milica azurna, miting se zavrsio oko 18h a ona u 23 objabila vest.A kad je bio vucic, sve vreme smo imali azurirane vesti sa terena. Da ne gresim dusu, mislim da to onaj mali molder radi, od kad je poceo da radi za portal uneo je svakodnwvne naprednjacke vesti, bas napreduje u poslu.

 4. NE zna covek sta je vece zlo.Da li Arkanovi ortaci i njihov populizam i primitivizam ili demagogija i destrukcija Seselja i kompanije. Ni bog nam nece pomoci ne budemo li pametni i odgovorni prema sebi isvojim bliznjima,pre svega.

 5. Gradjanin pokorni 08.04.2016., 00:01

  Opozicija u gradu je znatno jaca od SNS, otprilike SRS i JS su im samo dovoljni da budu egal sa njima, a plus DS i SDS idu i preko u zbiru.

  Pitanje je ko ce izdati i opet sa SNS praviti vlast nakon izbora? SNS sam nece sigurno

 6. Malo morgen 08.04.2016., 01:54

  O VOJVODO ŠEŠELJU
  -I-
  O tebi pevaju
  srpski sine
  ponosito svi
  narodi Srbije.
  -II-
  O,vojvodo Vojislave
  u narodu Vi ste drag
  raspršio si Haški sud
  odneo ga crni vrag.
  -III-
  Dvanajest godina ponižavanja
  mozga ispiranja,gladovanja
  ni kriv ni dužan
  tamnovanja,robovanja.
  -IV-
  Junački je to Šešelj izdržao
  svoju naciju prosvetlio
  Odisejskim mukama
  svoj obraz osvetlio.
  -V-
  Kraj se primiče
  junak svetskog glasa izniče
  grešnici ga za oproštaj mole
  mnogi narodi ga vole.

 7. Malo morgen 08.04.2016., 02:12

  -VI-
  Sa svih strana sveta
  poruke mu stižu
  da mu ime svetli
  pohvale se samo nižu.
  -VII-
  Dragi naš Vojo
  ruka da ti se pozlati
  život na zemlji neka cveta
  pokolenje da ne pati.
  -VIII-
  Od Haške tiranije
  sve redom si pobedio
  u dvorske lude,ništavilo
  sve si ih pretvorio.
  -IX-
  Haški tribunale
  grom te spalio
  mnogo nevinih duša
  si osudio,ubio.
  -X-
  Zabeleži i zapamti:
  „Svevišnji sud časti“
  svaki zločinački sud
  mora jednom pasti.

  Zoran Dimitrijević
  Velika Kopašnica

 8. DOKLE VIŠE 06.05.2016., 06:09

  Na mitingu zastava sa kukastim krstom.Unutrašnji problemi se decenijama ne rešavaju.PUPS preko PIO
  ubija invalide.U sredini kukastog krsta broj 21.Po tom članu u invalidsku penziju idu oni koji su totalno nesposobni za rad-takvi su pokojnici.
  Ispod kukastog krsta zaklonjeno:“DOLE FAŠISTI“ !

Comments are closed.