Šešelj: SNS nas zadužio sa 25 milijardi evra

Šešelj: SNS nas zadužio sa 25 milijardi evra
Podeli:

PIROT-Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je večeras na mitingu u Pirotu da je ova stranka jedina politička partija u Srbiji koja nikad nije prevarila gradjane.

On se osvrnuo na sve one koji su bili na vlasti od 5. oktobra 2000. godine pa do danas, rekavši “da je taj režim 16 godina na vlasti u kontinuitetu“.

“Svi oni su bili u službi zapada i da nas uvedu u Evropsku uniju i da budemo robovska radna snaga“, rekao je, pored ostalog, Šešelj.

Šešelj je aktuelnu vlast Srpske napredne stranke optužio da je gradjane Srbije “zadužila za preko 25 milijardi evra“.

“Ko će to da vraća i od čega“, rekao je Šešelj i zapitao gradjane “da li mogu da veruju naprednjacima i DOS-manlijama“.

Na mitingu u centru grada govorili su i potpredsednik SRS-a Zoran Krasić , general Božidar Delić i predsednici pirotskih i belopalančkih odbora i okružnog Odbora SRS-a.

(Kraj) paz

 


Podeli:
 1. Seselj kritikuje dos-manlije,a njegov aktuelni predsednik okruznog odbora-Pirot je vise nego potrcko URS-dosmanliji predsedniku opstine.Ko je ovde lud ?

  • Valjda vidis da je Seselj lud?
   Kakve dosmanlije kad DOS ne postoji odavno a na vlasti su napredni radikali i napredni komunistima kojima je i licno on saradjivao devedesetih.
   Pa kad imaz takvo pamcenje da li pamti savez komunista ciji je bio clan,kuma Draskovica,rukovanje sa Djindjicem…?

  • Sendvicar ti SNS Bot.

  • Narodu nikad gore,a lopurdama nikad bolje.

 2. Jajcar i vlastic upropastise i opljackase narod Pirota,korumpirali neobrazovane: ovog iz SRS,konobara,jogurta.. i Pirot je tu gde jeste,a oni pricaju o blagostanju.

Comments are closed.