SISTEM KVALITETA Na međunaronom skupu Medveđa kao primer dobre prakse

Opština Medveđa predstavljena je na međunarodnom naučnom skupu sistema kvaliteta i standardizacije, kao primer dobre prakse u upravljanju ljudskim resursima
SISTEM KVALITETA Na međunaronom skupu Medveđa kao primer dobre prakse
Podeli:

Na 19. nacionalnom i 5. međunarodnom srtučnom skupu na Kopaoniku, koji je okupio eksperte iz nauke i privrede i eminentne stručnjake iz oblasti sistema menadžmenta, predsednik opštine Nebojša Arsić je ovu lokalnu samoupravu predstavio na najbolji mogući način, kao primer kako se kroz uspostavljanje profesionalnog sistema obuke i unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima.

Predsednik Arsić je govorio i o načinima kako nadležni povećavaju stepen efikasnosti i zadovoljstva građana radom lokalnih samouprava, sve na primeru Medveđe, koja je nedavno proglašena najboljom opštinm u Srbiji u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Predsednik Asocijacije, dr Zoran Punoševac je vodio okrugli sto, na temu “Primeri dobre prakse – jake strane organizacije”, zatim “Kultura-rizici-prilike-standardi” i “Koliko je bezbedna hrana na tržištu Srbije”. Nakon toga predstavljeni su i izloženi radovi prisutnih stručnjaka iz ovih oblasti.

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije je nevladina organizacija koja okuplja entuzijaste motivisane idejom, željom i potrebom da sistem kvaliteta i konkurentnost postanu uslov za uspešne lokalne samouprave. Naučni skup se tradicionalno održava poslednje nedelje novembra meseca u organizaciji Asocijacije za kvalitet i standardizaciju Srbije.

(Kraj)


Podeli:
  1. svaka cast arsicu,tako se to radi

  2. Čini mi se da ovaj čovek vredi, čini mi se

    • po mesečini 03.12.2017., 13:39

      Čini mi se da je onaj ko polaže bilo kakve nade u političara naivan ili perfidno interesan, čini mi se čini

Comments are closed.