Škola „ Vasa Pelagić “ sa najvećim brojem dvadestica

Škola „ Vasa Pelagić “ sa najvećim brojem dvadestica
Podeli:

Iako je se još na nivou grada Leskovca i Jablaničkog okruga ne znaju konačni rezultati i prosečne ocene testa za minuli prijemni ispit u srednje škole, izvesno je da je OŠ „ Vasa Pelagić “ rekorder među gradskim školama po tačnom broju odgovora na svih 20 pitanja iz sva tri testa.

Prema navodima iz ove škole, čak 12 osmaka je rešilo kompletan test iz srpskog jezika, dva iz matematike i 3 iz najtežeg – kombinovanog testa.

Inaše, ovde je prosečna brojka 14,98 tačnih odgovra iz srpskog, 11,28 iz matematike i 13,86 prosečno rešenih odgovora iz kombinovanog testa.

Konačni rezultati, kako kaže rukovodilac Školske uprave u Leskovcu Bojana Milenković, najverovatnije će se znati u toku sutrašnjeg dana, pošto u toj upravi trenutno radi na žalbama drugostepena okružna komisija, odnosno, tri komisije za tri testa.

Lista želja željenih škola pisaće se naredne nedelje.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. samo dvoje imaju maksimum? 20. juna 2017., 9:36 pm

    Maksimum poena su resena sva tri testa tacno. Matematiku resilo tacno samo dvoje, koji su verovatno medju onih troje i dvanaestoro sa maksimumom iz srpskog i srpskog? Ako nisu, onda niko nije resio sa maksimalnim brojem poena? O cemu vi pricate, o sramoti?
    0    0

Comments are closed.