Na slavi SNP-a bez naprednjaka i opozicije

Na slavi SNP-a bez naprednjaka i opozicije
Podeli:

Srpska narodna partija (SNP) proslavila je večeras u Leskovcu svoju krsnu slavu Vavedenje Presvete Bogorodice uz prisustvo nekolicine političkih partija iz vladajuće koalicije i pristalica „Dveri“ koji su kao najmnogobrojniji večeras ispoštovali domaćine.

Sečenju kolača prisustvovali su predstavnici Bolje Srbije, Socijalističke partije Srbije i SDPS-a, dok nije bilo ni jednog predstavnika vodeće Srpske napredne stranke, iako su koalicioni partneri u lokalnom parlamentu.

Obraz su pred domaćinima „obeleli“ predstavnici Pokreta „Dveri“, koji su bili najmnogobrojniji u gostima kod narodnjaka.

Izostanak vladajuće garniture nije sprečio člana predsedništva i lokalnog lidera SNP-a Aleksandra Pejčića da obeća bolji život prisutnima, ali i svim građanima Leskovca.

Vavedenje se proslavlja kao ulazak Presvete Bogorodice u sveti hram, a on simbolično znači ulazak svih nas u bolje sutra, naročito za građane Leskovca zbog boljeg životnog standarda, više para, više radnih mesta i veći ekonomski napredak“, poručio je Pejčić.

Ovogodišnji domaćin Aleksandar Momčilović predao je slavu Dušanu Nikoliću.

Dragan Marinković

 


Podeli:
Označen sa

Preletanje iz jedne partije u drugu je visetruko korisno a bogami i zahtevno.Svaka partija ima svoju slavu.Zar mislite da je lako A.Pejcicu,da uci tolike silne biografije svetaca?Kao djak nije imao veronauku,posle je ucio ideologiju JULa,…ma,muke su to.

Zar komunizam nije jednako hrišćanstvo? „Ravi“ se zalagao za jednakost, tvrdio da smo svi isti, jednaki, kao i komunisti. Ne vidim problem u transferu iz jedne vrednosti u drugu. Koliko ste puta, Vi, Neposlušni, u poslednjih 20 godina pretrčavali ulice u kojima je na vašu sreću bila ograničena brzina motornih vozila?

Da budem iskren,vrlo teska tema.I obimna.,,Komunizam,,i u ovom slucaju Hriscanstvo jedino zajednicko imaju,sto postoje kao teorije,i do sada nisu ostvarene u praksi.I njihova ucenja u mnogome se razlikuju.Hriscanstvo je protiv nasilja/u Bozjim zapovestima odredjeno/dotle ,,komunizam,,u nekim slucajevima opravdava nasilje./oruzane revolucije/Ili,Hriscanstvo je protiv idola,dok je idolopoklonstvo prateca pojava u komunizmu,a bogami i sada.Ne zivim u gradu tako da nisam bio u opasnosti da stradam od vozila./opasnost su ljudi,neki/Zivim sa ovcama,koje neznaju gde idu,a idu,sa curkama koje se sepure i na kraju ostanu curke,sa bikovima koji bi da biju,sa ,,debelim,,svinjama sto se kupaju u blatu.A ja kao moj krezubi pas lajem i… Opširnije »

Veze su ti, vamilijo, nemaš. To je zato što postojiš samo kao teorija.

Dg.sociopatija kao posledica zlostavljanja.

Možemo se zapitati zašto je Nespolušni u svom čemernom životu na svom putu sretao uglavnom politikante, prevarante, švercere, žene slavog morala, pijanice, pedofile, ubice? Nije li sam izabrao okruženje? On bi verovatno rekao da nije tako, i da je okruženje svuda isto, da je takve ljude nalazio na svom putu svuda gde se kretao. To je, naravno, istina. Ali je on i sebe nosio svuda gde se kretao, nosio je svoj duh-magnet, ili svoj instinkt-magnet, sebe-magnet kojim je sebi nepogrešivo privlačio upravo takve ljude koji su zatim činili njegov svet. Reći da nam se okruženje ne dopada, da nam se… Opširnije »

I jes vala,u pravu si.Sve sto si reko o meni sve je tacno.I da sam slabic,jesam.I jos gore kukavica sam.Ovde se s tobom zamajavam,te ovo ,te ono..i ime ti ne znam,ni ko si,ni odakle si,ciji si?Ajd ti,vec imas misljenje o meni,al sta ce reci moji potomci?,,Bio jedan nas deda,lupao po tastaturi,dopisivao se,glumio majmuna..a sta je nama ostavio,NISTA,,Zasto?Pa bio je ulizica,uvlakac,bot,bot,glasao za Vucica,gledao ruzicasto i bio hepi.More,,…valja nama/Srbima/ preko reke,,A,ti kako os.

Lele, „Budite iskreni“ niste svesni s kim se ka=čite! :-)

Udbaš, Pampur, Slaviša i Pumpadžija.